Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 martie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 martie 2016Cristina se afla in pericol de eliminare, iar telespectatorii au la dispozitie intreaga saptamana pentru a o vota sa plece sau sa ramana. Sambata, Valentina a ales sa plece acasa. Clipe tensionate si decizii de maxima importanta au marcat finala saptamnii trecute. Noi cuplu sau format sau sunt pe cale sa se formeze. Loredana si Ionut s-au sarutat pentru prima data! La fel si Florin si Alexandra. Descoperiti mai multe in emisiunea de astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00. Care sunt impresiile baietilor dupa unduirile Denisei?

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 martie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Ionut: „Loredana e o femeie matura, stie ce vrea. Din punctul meu de vedere Nicoleta este o copila! Incepand cu data de astazi formam un cuplu! Vreau sa ii spun mamei Loredanei multa sanatate!”

Tudor: „Daca ar intra o fata trebuie sa faca ceva aproape imposibil sa ma faca sa raman. Aici nu m-am comportat asa cum o faceam afara. Sunt mai impulsiv.”

Denisa: „Nu am avut pana acum nicio relatie intima cu un barbat! Am avut doua relatii. Cea mai lunga relatie a fost de trei luni!” Florin: „Nu exista femeie care sa fi avut un singur partener toata viata!”

Nicoleta: „De cand Emilia s-a intors, se simte nebagata in seama si cauta prim-planul”

La ceas de seara, baietii s-au gandit sa o cunoasca mai bine pe Denisa cu ajutorul unei petreceri. Lavinia catre Eduard: „Esti aproape insurat si iti trebuie petrecere singur in casa?”

Denisa a declarat ca Florin este baiatul pentru care a completat formularul de inscriere.

Sora Alexandrei: „Vreau sa-i spun surorii mele sa fie mai rezervata in privinta lui Florin si mai bine ar fi sa se cunoasca afara! Afara se vorbeste foarte urat de ea. Daca nu formeaza un cuplu nu trebuie sa fie atat de apropiati.”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: