Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 noiembrie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 noiembrie 2016Relatia dintre Andrada si Cristi este departe de a se fi incheiat! Cei doi au stat fata in fata! Doua concurnete au intrat in debara, fara lavaliere. In ciuda avertismentelor acestea nu au iesit de acolo! Ce discutii misterioase au fost purtate fara lavaliere? Ce taine teribile au fost ascunse de ochii si urechile telespectatorilor? Aflati astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00! Ce hotarare a luat comisia de decizie in privinta a doua concurente!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 noiembrie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Aseara, Iulia si Ana-Maria au purtat discutii secrete fara lavaliere! Iulia: „Erau camerele pe noi, nu am avut nimic de discutat! Daca voiam sa purtam o discutie secreta ne duceam pe rand!”

Sase dintre finalistii sezonului 4 MPFM s-au intors in platou. Acestia si-au spus parerea despre fostii lor colegi care au revenit in sezonul 6. Elly: „Noi ii sustinem pe cei trei care au fost si in sezonul nostru!” Nu acelasi lucru l-a spus si Ionela, care a afirmat ca il sustine pe Danut si pe Cristi, insa nu si pe Andrada!

Petru: „Eu si Maria nu mai suntem pe drumul cunoasterii, pornim pe un alt drum! Vom vedea daca sambata vom aprinde flacara iubirii!”

Nominalizarile de la finala saptamanii trecute i-au facut pe competitori sa-si recalculeze pozitiile. Daniel este de parere ca cele doua noi concurente vor fi urmatoarele tinte ale nominalizarilor! Finalistii sezonului 4 s-au revenit in platou!

Cristi a incercat sa faca publica discutia avuta cu Andrada pe facebook, inainte de a intra in casa!

Cele doua fete care au fost surprinse aseara purtand o discutie secreta fara lavaliere si-au primit pedeapsa. Timp de trei zile ele trebuie sa faca curatenie atat in casa fetelor cat si in casa baietilor!

Momente din emisiune:

Aseara, doua dintre fete au purtat discutii cu lavalierele inchise!

Andrei a fost desemnat „Burlacul saptamanii” de Danut!

Andrei, catre Iulia si Ana-Maria: „Sunteti degeaba aici. Din cauza voastra putem primi iar pedeapsa toti!”

Daniel considera ca cele doua fete intrate saptamana trecuta in casa vor fi urmatoarele tinte ale nominalizarilor!

Cine e in pericol de eliminare? Ce strategii se pun la cale?

Dupa dispute aprige, Andrada si Georgiana au ingropat securea razboiului! Valentin nu crede insa in aceasta pace!

Care este adevarul gol-golut despre ruptura dintre Andrada si Cristi?

Tensiunile dintre doi fosti iubiti au divizat competitia! Marius l-a criticat pe Cristi si a sarit in sprijinul Andradei a lui Valentin!

Iata care au fost pedepsele primite de la Comisia de decizie si de la concurenti in privinta Iuliei si a Anei-Maria, dupa ce au discutat fara lavaliera!

sursa: youtube com

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: