Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 octombrie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 octombrie 2016Valentin asteapta cel mai important raspuns din viata lui! Este sau nu tatal fetitei fostei iubite? Culisele povestii zbuciumate traite de Iulia alaturi de fostul iubit au fost dezvaluite! Dragostea-i la mare cautare, dar obstacolele se ivesc in calea amorezilor! Ce sugestii amoroase mai rasuna? Descoperiti astazi, de la ora 11:15 si 14:00! O mama indurerata a dat cartile pe fata! Ce a avut de spus despre actiuniule fiicei sale?

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 octombrie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Aflat recent in centrul controverselor, Andrei a provocat numeroase reactii prin actiunile sale. Bebe despre Andrei: „Intr-o zi i se va taia macaroana, cat pot sa duca ocolisurile astea?!”

Fetele i-au cam dezamagit pe unii dintre baieti. Cine a picat cu brio examenul dragostei? Daniel despre actiunile fetelor: „Mi se pare ca suntem la gradinita!” Madalina: „Baietii se plang de noi, dar nu fac nimic pentru a ne cuceri!”

Se razbuna baietii pe Aurelian pentru popularitatea de care se bucura in casa fetelor? Ali: „Daca Aurelian ar fi avut alta orientare sexuala nu ar fi venit aici si nu ar fi facut un cuplu cu Lorena!” Andrada: „Eu il vad pe Aurelian o persoana mai slaba de inger! Indiferent de greselile pe care le-a facut Ana-Maria trebuie sa tinem cont ca este fata! In celelalte fete nu se da asa cum se da in Ana! Cand s-au jucat baza nu s-a tinut cont ca este fata!”

Acuzatiile mamei lui Mihai au facut-o pe Ana-Maria sa verse lacrimi amare! Alexandra, sora Mihaelei, a intrat in direct: „Mama lui Mihai a inteles gresit, a fost doar o gluma!”

Ciprian: „Nu-mi convine ca Iulia ii apara pe altii, dar pe mine nu! Acest lucru s-a intamplat si azi!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: