Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 septembrie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 septembrie 2016In ziua cu numarul unspreze a sezonului 6, baietii si fetele au impartit aceleasi canapenele pentru prima data de la trecerea pragului casei! Cum au fost primiti baietii de catre concurente? Noi povesti uluitoare de viata ies la lumina. Emotii puternice ating cote maxime! Comparatiile dintre prezent si trecut nu au lipsit! Descoperiti astazi, de la 11:15 si 14:00!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 septembrie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Cutremur pe taramul dragostei: Carmen si Andrei au format un cuplu in urma cu cateva zile, dar azi, cei doi s-au despartit! Carmen: „Am avut o relatie de aproape doua saptamani cu Dorian! Nu mai vreau nimic cu Dorian, dar sper sa-l cunosc mai bine pe Andrei!” Andrei: „Nu pot sta cu gandul ca eu ma chinui sa ii castig inima lui Carmen, iar ea iese afara si se duce la Dorian!”

Andreea sustine ca a renuntat la Mihai, insa ce se petrece in sufletul sau? Desi intai a placut-o pe Andreea, Mihai s-a reprofilat spre Mihaela! Mama Andreei: „Mihai a gresit! Trebuia sa incerce sa vorbeasca cate un pic cu fiecare fata pe care dorea sa o cunoasca mai bine!”

Ana-Maria: „De fiecare data cand discuta cu noi, Carmen se supara si incepe sa planga!” Sergiu: „Carmen are nevoie de un barbat care sa o sprijine foarte mult!” Carmen: „Am stat deoparte! N-am vrut sa spun nicio vorba care sa le deranjeze pe fete! Nu am venit sa ma afirm asa cum au facut altele! De aceea suntem aici, sa facem materiale! Nu putem sa dam mereu bine la televizor! Tatalui meuu nu ii pasa de noi! Nu ne-a fost alaturi cand eram mici! Daca Dorian m-ar cere acum de sotie, as accepta!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: