Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 aprilie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 aprilie 2016Dezbateri intense au avut loc in a 14-a zi de aprilie. Tensiunile dintre rivali s-au amplificat! Cum mai trateaza Mihaela si Constantin MPFM5 problemele apasatoare? Veselia este infectioasa! Toti indragostitii „sufera” de ea! Pe acorduri antrenante, competitorii s-au apucat de fitness. Ce pedepse trasnite si-au dat concurentii MPFM5? Ce secrete mai ascund C.V.-urile fetelor? Ce indiga strungareata si glezna subtire? Aflati astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 aprilie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Chiar daca a intarziat putin, Adriana nu a uitat de cadoul Emiliei! Oare de ce a vrut Valentin sa afle cat a costat cadoul destinat Emiliei?

Cu voia sa ori fara sa vrea, Catalin intra mereu in colimatorul celorlalti. Catalin: „Ar trebui sa fie trei pahare, dar nu-i niciunul! Imi pierd mintile, ce se intampla aici? Mi se pare putin deplasat sa stai cu paharele si furculitele in dulap! Nu e normal ca fiecare sa isi insuseasca ceea ce a gasit aici!”

Mihaela: „Paharele n-au disparut, ci sunt abandonate murdare pe te miri unde!”

Catalin: „Denisa are multe calitati, insa este neslefuita!”

Natasa: „Daca ar fi sa-mi aleg persoana alaturi de care sa-mi petrec restul vietii, 40% ar conta aspectul fizic!”

La prima lor aniversare, Ionut si Loredana au petrecut clipe de basm. Ionut catre Loredana: „Este singura fata de care m-am indragostit nebuneste!”

Bebe Mihaescu: „Femeia zvelta este lipicioasa, dar daca nu-i oferi ce isi doreste, te lasa! Senzualitatea partenerei este extrem de importanta pentru barbati! Cand privesti in ochii Mihaelei, dintr-o data te simti un fat frumos! Mihaela este foarte provocatoare, cu greu ii poti rezista! Constantin ar trebui sa isi ia zi de zi notite despre vestimentatia partenerei pentru a sti mereu ce il asteapta! Loredana este o femeie care stie cum sa se poarte cu un baiat de 20 de ani! Adriana a demonstrat ca o femeie frumoasa si educata isi poate gasi un partener pe masura! Valentin este un artist si cand sufera, dar si cand este sanatos!”

Momente:

Valentin s-a aratat deranjat ca este poreclit „Pacala”.

Catalin la rascruce de drumuri.

sursa: youtube com

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: