Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 august 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 august 2014Ce concurenti isi serbeaza azi ziua inomastica? Ce surpriza i-a pregatit Grigore iubitei lui? Unde ajunge Oana cand se trezeste de dimineata? Descoperiti ce confruntari aprinse tulbura linistea cuplurilor cu putine zile inainte de Marea Finala, astazi, de la ora 11:10. O intrebare o framanta pe Constantina: „Ma plac parintii lui Raymond sau nu?” De la ora 14:00 vom afla cum s-au pregatit Raymond si partenera lui pentru dansul mirilor?

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 august 2014, de la ora 11:10 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Cu ocazia aniversarii a trei luni de relatie, Oana si-a surprins iubitul cu un mic dejun surpriza. Dupa ce au primit un anunt ca vor merge la o activitate, Oana si Laur s-au contrazis asupra vestimentatiei pe care ea dorea s-o poarte. Alin a fost de parere ca Oana a vrut doar sa-si enerveze iubitul prin insistenta ei de a adopta o vestimentatie cu care acesta nu era de acord. Pe Constantina o framanta intrebarea daca o plac sau nu parintii lui Raymond. Ea spune ca si el este deranjat ca nu a primit niciun semn de la ei.

Dupa venirea cumparaturilor, Oana si partenerul ei au avut anumite nemultumiri pentru ca unele produse primite nu au corespuns cu cele comandate. Baietii l-au ironizat pe Alin pentru modul cum a dansat cu Gina. Desi a spus ca nu se pricepe la dans, Raymond a aratat ca stie pasii de vals alaturi de iubita sa. In urma unui telefon de la o telespectatoare, Raymond s-a suparat si dupa pauza de publicitate nu a mai participat la emisiune, ci a ramas afara plangand, dupa spusele iubitei sale. Auzind ca Laur nu vrea sa fie filmat la „petrecerea burlacilor”, Oana s-a infuriat pentru ca vrea sa stie tot.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: