Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 decembrie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 decembrie 2015Cele mai bine ascunse taine ale amorezilor sunt pe cale sa iasa la suprafata! Ce dorinte ii motiveaza in cautarea sufletului pereche, aflati astazi, de la 11:15 si 14:00! Dupa 101 zile de competitie fantomele trecutului au loveau din nou, iar misterul Lilianei era in sfarsit deslusit. Dar ce a urmat este greu de imaginat. Mai este curatenia o problema pentru baieti? Oare cum reuseste Valentin sa castige zi de zi dragostea Adrianei? Se apropie Emilia de celelalte fete pentru a le descoperi secretele?

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 decembrie 2015, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Dragostea pluteste in aer iar multi indragostiti si-au gasit sufletele pereche, dar pentru ceilalti cautarile continua. Acestia au spus ce calitati trebuie sa aiba cei care vor intra in februarie.

Unii privesc cu teama sosirea noilor concurenti in luna februarie 2016, dar altii o asteapta cu nerabdare.

De trei luni Mihaela lui Constantin mult ii mai place. S-a luptat din rasputeri cu zmeul deznadejdii. Oare la infrant? In urma cu putine zile cei doi au purtat o discutie in gradina de iarna iar la putin timp Constantin si Mihaela MPFM 5 s-au sarutat. Cu toate acestea cei doi nu au dat de inteles ca formeaza sau nu un cuplu. Mihaela il fierbe pe Constantin la foc mic: „Inainte eram amici, iar acum suntem prieteni! Imi place de el si ne cunoastem din ce in ce mai bine.

Adriana: „Cu Mihaela de cand am avut un conflict nu am mai avut aceeasi relatie de prietenie. Am vorbit ca si cu celelalte persoane din casa dar nu am fost niciodata apropiate. La inceput am crezut ca a fost prietenie, dar daca stau sa ma gandesc la lucruri pe care le spunea despre mine in acele momente nu cred ca a fost vorba despre asa ceva. Despre Loredana am o parere buna. Ii este prietena Mihaelei, dar nu stiu daca este valabil si invers. De multe ori s-a bagat in conflicte, doar pentru a-i lua apararea Mihaelei si a-i fi alaturi si uneori s-a dus ea in jos. Pe Mihaela si Constantin MPFM5 nu-i vad impreuna. Daca ei nu i-a placut de el timp de 3 luni de zile nu stiu ce poti sa mai descoperi ca sa iti placa.”

Luizca: „Prieteniile de aici se fac si se desfac dupa interese!” Emilia: „Mihaela se implica in alte subiecte, dar cand vine vorba de ea, tace malc.”

Odinioara erau prietene, dar acum Emilia si Mihaela au devenit rivale de temut.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: