Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 ianuarie 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 ianuarie 2014Iubirea pluteste in aer in Casa MPFM! Dar, ce te faci cand dragostea iti sta, pur si simplu, in gat? Descoperiti cui i s-a taiat respiratia de la atata iubire si cine a avut parte de o dimineata speciala, astazi, de la ora 12:00! Conflictele se acutizeaza in casa! Descoperiti ce reprosuri au concurentii sa isi faca, cine se simte nedorit in competitie si ce planuri de viitor au Raymond si Constantina, astazi, de la ora 14:00!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 ianuarie 2014, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Enervat de reprosurile primite, Laurentiu i-a propus iubitei lui sa puna capat relatiei!
Cristina si-a surprins iubitul cu un mic dejun adus la pat.

Cristina: „Eram altfel, eram mai orgolioasa, dar acum m-am schimbat pentru ca il iubesc pe Andrei!

Au avut loc mai multe presupuneri legate de discutia telefonica pe care Iuliana a purtat-o cu sotul ei.

Maria a acuzat-o pe Iuliana ca neglijeaza treburile gospodaresti pentru a avea timp de strategii. Un telespectator din Arad a intervenit telefonic si le-a incurajat atat pe bunica si pe Daniela, cat si pe Raymond si iubita lui. Pe Corina a sfatuit-o sa asculte sfaturile mamei sale, deoarece va regreta mai tarziu daca va ramane alaturi de Traian.

Despre Andrei a spus ca joaca un teatru de prost gust. Constantina si iubitul ei au primit cadouri si mesaje de felicitare cu ocazia implinirii a trei luni de relatie.

Gina a decis sa-si schimbe atitudinea fata de ceilalti si sa se gandeasca mai mult la ea: „Oricat de greu mi-ar fi, nu dau inapoi niciodata!
Maine seara, incepand cu ora 19:30, timp de o ora, cinci concurenti vor intra pe rand in legatura telefonica cu sustinatorii, din Camera Confesiunilor.

Oana a fost deranjata pentru ca multi ar fi dorit ca ea sa plece si sa ramana Denisa.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: