Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 ianuarie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 ianuarie 2015Luni, concurentii au mers pentru prima data la cumparaturi! Au achizitionat tot ce erau pe lista? Au reusit mamele si fetele sa rezolve problemele aparute la bugetul de cumparaturi? De ce nu se mai inteleg mamele cu nurorile? Cine sufera din dragoste si cine este nepasator? Aflati astazi, de la ora 12:00 si 14:00! Noii concurenti din sezonul 4 sunt asteptati cu nerabdare in competitie.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 ianuarie 2015, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Aseara, Ionela si Anisoara au avut o disputa aprinsa. Cele doua si-au spus cuvinte grele. Anisoara: „Ionelei ii pasa mai mult de Elena decat de Teodor si de mine! Ea va fi sotia fiului meu, dar nu nora mea! Nu stiu daca fiul meu este capabil sa-si intretina familia!” Teodor: „Mama si Ionela nu se vor intelege niciodata!” Nu inteleg Ionela si soacra sa se inteleaga sau refuza sa ajunga la un numitor comun? In una din pauzele de publicitate, Roxana a facut schimb de locuri cu Danut, care incearca sa o recucereasca pe fosta lui iubita.

De dimineata, mamele au gatit o ciorba de oase. La 34 de saptamani de sarcina, Mirela a poftit la ciorba delicioasa a mamelor. Poftele de graviduta ale ei au dus-o in bucataria mamelor! Dubla aniversare pentru Cristian: Si-a sarbatorit ziua de nastere, dar si trei luni de relatie cu Elly. La plecare, Cristian i-a dat mai multe haine fratelui sau. Florin si-ar dori sa intre in februarie in casa.

Cristiana a primit un trandafir din partea unui admirator! Danut s-a temut ca telespectatorii vor crede ca el si-a schimbat opinia despre fete datorita mamei lui. Desi le-a acuzat ca l-au despartit de Carmen, Danut a fost sfatuit de cele doua fete sa lupte pentru iubirea lui. Carmen: „Nu ma impac cu Danut pentru ca mi-e teama ca va gresi din nou!” Intre Danut si Simona au avut loc o discutie codificata in bucarie, prin care concurenta incerca sa ii spuna unde a gresit in privinta relatiei lui. Danut si ceilalti baieti cred despre Carmen ca nu a avut motive intemeiate sa puna punct relatiei. Acestia au pregatit strategii de cucerire pentru fetele pe care le vor intalni dupa ce vor iesi din competitie.

Probabilitatea ca noii concurenti din sezonul patru vor intra in casa a starnit ample dezbateri. Atat fetele cat si baietii sunt nerabdatori sa afle cand vor intra. In ceea ce priveste discutia aprinsa avuta aseara de mama, respectiv partenera lui, Teodor a spus: „Ma doare ca relatia dintre mama si iubita mea nu este atat de buna pe cat mi-as fi dorit! Daca nu eram eu, sunt sigur ca s-ar fi ajuns la injurii si certuri mult mai grave intre ele!” Anisoara: „Dupa emisiune, o sa pastram legatura, vom vorbi la telefon o data pe an!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: