Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 ianuarie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 ianuarie 2016Cu o zi inainte de finala saptamanii tensiunile dintre competitori au atins cote alarmante. Ieri, cele doua fete care locuiesc timp de o saptamana in camera speciala si-au sunat familile, insa nimeni nu a raspuns. Cum isi mai alinta Valentina iubitul? O disparitie misterioasa a ridicat temperatura in casa baietilor! Scanteia discordiei a explodat si in incaperea fetelor! Descoperiti azi, incepand cu ora 11:15 si 14:00! Demonii curateniei provoaca discordie! Cine-i mai fidel intr-o relatie, femeia sau barbatul?

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 ianuarie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: O tornata de reprosuri s-a dezlantuit intre fete. In ultima perioada, intre Natasa si Lavinia au aparut numeroase conflicte! Care sa fie cauza? Totul a inceput de la o sesiune matinala de machiaj care a provocat un uragan de reprosuri. Natasa: „Lavinia vine, arunca fitilul si apoi pleaca! In postura ei mi-ar fi rusine sa mai deschid gura!” Lavinia: „I-am spus anumite lucruri sub forma de gluma, dar ea le ia in serios!”

Valentina: „Doamnei Luiza nu o sa ii convina niciodata orice fata va veni in acest show matrimonial, decat ceea ce va alege ea si n-o sa fie potrivita nicidoata niciuna pentru Tudor decat daca va putea sa o comande si sa manevreze ea cuplul respectiv cum va vrea! Din punctul meu de vedere si in afara va fi multumita doar daca poate sa ii comande, sa fie sub aripa ei!”

Doamna Virginica a fost surprinsa la locul de fumat vorbind singura. Cosmin MPFM 5: „Un om normal nu vorbeste singur, asa cum o face Virginica!

Lavinia catre Natasa: „Nu exista persoana mai falsa si ipocrita ca tine! Te voi nominaliza in urmatoarea runda!” Natasa: „Lavinia nu o va ataca niciodata pe Adriana de teama sustinatorilor!” Loredana catre Natasa: „Cand ti se spune prin casa ca vor sa-ti dea un crenvursti, un carnat sau un hamburger nu te superi. Cand te vorbeste tot netul ca esti obeza nu te superi, dar te-ai suparat cand eu ti-am spus ca ai probleme cu hormonii!”

Adriana: „Profesorul a fost primul barbat din viata mea! Familia este dezamagita de mine! Parintii nu stiau nimic despre fostul meu iubit! Am fost cu el si in afara tarii!” O echipa a emisiunii a mers acasa la Adriana, in Teleorman, si a stat de vorba cu familia concurentei.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: