Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 iulie 2013

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 iulie 2013Astazi, de la ora 11:10, aflati ce intentii avea Andreea, inainte de Gala, cu privire la dreptul de protectie pe care il detinea, cat de mult au afectat relatia Lorenei cu George acuzatiile aduse acesteia, ce surpriza le-au pregatit fetele viitoarelor soacre, dar si ce preocupari au concurentii dupa o zi torida de vara! Astazi, de la ora 14:00, concurentii vor fi fata in fata cu fanii lor! Vom afla ce probleme au mai intampinat cuplurile si daca au reusit sa treaca peste ele, in ce relatii sunt fetele cu viitoarele lor soacre, dar si ce neintelegeri au mai aparut intre baieti!


Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 iulie 2013, de la ora 11:10 si ora 14:00: Concurentii care au fost propusi saptamana trecuta pentru nominalizare, i-au multumit Andreei ca i-au salvat de la emininare. Fiecare concurent a pregatit un set de 5 intrebari pe care le-a adresat celorlalti. Razvan a avut pregatite doua intrebari si pentru mama lui, dar a ezistat sa le mai adreseze pentru a nu mai intra in discutii contradictorii cu aceasta.

Elena: „De cand am intrat in concurs, Razvan a fost distant cu mine. S-a bucurat in urma mesajelor negative pe care le-a primit de la telespectatori.” Razvan a fost foarte afectat de faptul ca mama sa il interpreteaza mereu gresit.

In emisiunea de dupa-amiaza, au fost prezenti in platou mai multi sustinatori ai concurentilor. Razvan a fost sfatuit de telespectatori sa faca un prim pas catre mama lui. Cateva persoane prezente in platou au fost de parere ca Andreea a folosit dreptul de protectie pentru a creste in ochii celor de afara.

Altii au fost de parere ca a facut acest gest pentru a-i indatora pe cei 3. Florentina: „Sunt persoane care au fost dezamagite ca eu nu am fost eliminata.” Doamnei Cristina i s-a reprosat ca o cenzureaza prea mult pe Lorena si nu le acorda intimitate in cuplu.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: