Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 iulie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 iulie 2016Privirile suspecte si zambatele spasite au tinut capul de afis in ziua cu numarul 317 a sezonului 5 MPFM. Cum s-au inteles Denisa si Catalin cand s-au gasit in acelasi spatiu? Cat va rezista pacea intre cei doi? Cum isi gospodaresc bugetul indragostitii? Dezbateri filozofice au fost purtate, insa cu ce directie. Cum alege Valentin sa isi trezeasca iubita? Descoperiti astazi, de la ora 11:15 si 14:00. Teama de eliminare i-a invaluit pe toti! Cine i-a inselat increderea Emiliei?

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 iulie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: S-au dat lupte grele pentru un raft din frigider. Se tin fetele de ghidusii sau mascheaza adevarul sub masca tachinarilor? Acestea au negat existenta vreunui conflict. Au ingropat concurentele securea razboiului rafturilor sau au ascuns-o de teama nominalizarilor?

Denisa s-a confesat Emiliei spunandu-i ca o incearca sentimente ciudate pe masura ce se apropie de Marea finala, dar prefera sa nu se mai destainuie fetelor pentru a evita interpretarile si de aceea si-ar dori foarte mult sa vorbeasca cu mama sa. Uitandu-se la poze, ea a exclamt: „Imi e dor de mama mea. Doamne, cate poze am cu Movileanu! Nici cu mama nu am atatea!”

Eduard: „Am avut mai multe accidente cu masina. De atunci am un pic de teama cand conduce alta persoana si eu stau in partea dreapta. Trebuie sa prind putina incredere.”

Catalin: „Am un mesaj pentru cei care ne trimit mesaje. Este foarte important pe care cei de afara il trimit. Unele mesaje trimise de afara incurajeaza un mesaj …

Liliana se teme de viitorul sau in concurs: „Sunt in pericol de eliminare deoarece nu formez un cuplu!” In schimb, Eduard este increzator: „Cred 100% ca eu si iubita mea vom prinde Marea Finala!”

Adriana: „Catalin ne provoaca pe mine si pe Valentin folosindu-se de orice mijloace! Cand am fost la cununia fratelui meu, mama mi-a zis sa nu il mai bag in seama pentru ca el asta cauta.”

Catalin a raspuns mesajelor primite din partea sustinatorilor Denisei: „Am vrut sa fiu un domn si am cazut ca un magar! Sustinatorii Denisei se oftica deoarece n-am format un cuplu cu ea! Din punctul meu de vedere atunci cand cineva nu te cunoaste si iti trimite un cadou este o pomana. Foarte bine ca trimit, dar eu nu ma vand pentru o haina.”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: