Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 iunie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 iunie 2015La inceput de saptamana subiectele sunt incendiare! Ce au discutat concurentii MPFM 4 inainte si dupa nominalizari? Ce s-a intamplat la paintball si cum au fost pedepsiti Andrada si Radu MPFM4, aflati astazi de la ora 12:00 si 14:00! Tot azi vom descoperi ce s-a intamplat in aceasta dimineata la cumparaturi! Nominalizarile au scos la iveala sentimente si resentimente. Ce a avut de spus Iuliana, verisoara concurentei?

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 iunie 2015, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari si video online pe siteul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Nominalizarile au fost un subiect fierbinte pentru concurenti. Tematori de ce se va intampla, acestia au pus la cale diferite tactici. Dupa ce au nominalizat, spiritele s-au incins.

Ionela: „Cristi daca nu era protejat nu mai scotea niciun cuvant! S-a vazut cu sacii in caruta!” Radu ii acuza pe Ionela si Teodor ca ii ataca doar pe cei ce nu ii pot ajuta sa ramana in concurs. Cristian: „Teodor credea in prietenii doar atunci cand eu il puteam proteja de eliminare!”

Catalina a primit un cadou special. Cadoul primit a facut ravagii in relatia cu Nicolae. Conflictul a luat amploare. Nervoasa si cu lacrimile pe obraji, concurneta a aruncat la gunoi saxofonul de jucarie primit cadou. Maria MPFM4: „Catalina exagereaza! Fiul meu nu a agresat-o, tine prea mult la ea!”

De ce a ascuns Elly intalnirea cu verisoara ei? Ce au pus cele doua la cale? Tatal lui Elly a dat cartile pe fata si a facut dezvaluiri dure. Elly a negat ca s-a intalnit cu verisoara ei, dar tatal ei a spus alta varianta. In cele din urma, concurenta s-a hotarat sa spuna adevarul. Care sunt interesele mamei si verisoarei lui Elly? De ce au sfatuit-o cele doua sa nu se marite cu Cristian? Cristian: „Daca ma voi desparti de Elly, o voi face aici!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: