Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 iunie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 iunie 2016Strategii uluitoare se pun la cale! Reprosuri dure si provocari inedite au rasunat in a 287-a zi a sezonului. Fetele au aflat informatii din exteriorul competitiei. Concurentii au fost pusi la grea incercare. Cristina si Andrei MPFM 3 au trecut pragul casei sezonului 5, iar Loredana a fost prima care a trecut la aparat. Aflati astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00. Baietii au dat lupte grele pe meleagurile contabilitatii! Tatuajul, o forma de exprimare a iubirii ce este aproape imposibil de inlaturat! Strategii bine ticluite au fost date in vileag!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 iunie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Intocmirea listei de cumparaturi s-a facut cu sule si trambite. Emilia s-a simtit nedreptatita de celelalte fete. S-a folosit Denisa de privilegiul de a merge la cumparaturi pentru a se razbuna pe Emilia? Denisa: „De fiecare data cand alegem noi sa mearga cineva la cumparaturi incercam sa invatam lista de cumparaturi. Nu am stiut ca vrea sa mearga ea!”

Emilia: „Daca mergi la cumparaturi, trebuie sa cumperi tot ce-i pe lista, indiferent de rivalitati!” Denisa catre Catalin: „Habar n-ai pe ce lume traiesti! Vezi-ti de barna din ochii tai!” Adriana: „Emilia isi ascunde vasele chiar si cu o zi inainte pentru a fi sigura ca are in ce gati!”

Care sunt bazele unei iubiri solide: Monica Davidescu a dezvaluit secretul! Monica Davidescu: „Nu trebuie sa-ti sufoci partenerul, ci sa-i oferi libertate!”

Dupa ce au plutit pe aripile dragostei, Mihaela si Constantin MPFM 5 au fost adusi de reprosuri cu picioarele pe pamant.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: