Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 mai

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 maiCat de departe au ajuns disputele dintre cele doua tabere? Ce dezbateri au avut baietii pe tema casatoriei? Ce discutii a avut Florin cu ceilalti concurenti inainte de a-si cere iubita in casatorie? Care au fost reactiile unor concurenti inainte si dupa eliminarea lui Andrei din competitie? Aflati raspunsurile astazi, de la ora 12:00! Astazi, de la ora 14:00, aflati ce presupuneri au facut concurentii inainte si dupa Gala cu privire la eliminari, cum mai evolueaza cuplurile, ce au discutat Andreea si Narcisa despre fostele lor relatii, dar si care au fost nemultumirile Cristinei la adresa unor concurenti!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 mai 2013, de la ora 12:00 si ora 14:00: George a afirmat ca Narcisa si Victor incearca sa-i faca rau Lorenei. Si iubita lui este de aceeasi parere, spunand ca Narcisa se leaga in fiecare zi de numele ei si se crede net superioara lor. Impresia Lorenei despre aceasta este ca e un om rau.

Stefana a simtit ca atat ea cat si fiul sau au fost exclusi din ambele tabere. Florin era sigur ca nu va parasi competitia in gala de sambata. Luminita a spus ca, spre deosebire de alti concurenti, ea se bucura ca Narcisa nu a parasit competitia. Si Alin a fost de parere ca telespectatorii au crezut in Narcisa, de aceea au pastrat-o in casa.

Victor ar dori ca mama lui sa intre in competitie, deoarece iubita lui are nevoie de sprijin.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: