Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 septembrie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 septembrie 2016Care vor fi consecintele actiunilor intreprinse de catre fete? Cine si-a croit strategiile pentru accederea in Marea Finala cu mult inainte de intrarea in competitie? Discutii secrete au iesit la iveala! Prezentul si trecutul s-au aflat fata in fata! Cine se teme de propria istorie? Iese adevarul la suprafata? Aflati azi, incepand cu ora 11:15 si 14:00.

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 septembrie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Actiunile Anei-Maria le-au facut pe fete sa ia atitudine. Fetele nu au menajat-o deloc. Iulia: „De cand a venit, Ana-Maria ne-a intrebat daca noi consumam alcool ca in zona lor se consuma!” Nici baietii nu au avut o parere tocmai buna despre Ana-Maria MPFM6. Bebe: „Ana-Maria lasa o amprenta urata, incearca sa para ceea ce nu este!” Petru: „Carmen este o fata cu care ai ce sa vorbesti, dar atat! Este prea indecisa, nu-mi place atitudinea ei! Aici am venit sa imi fac o relatie serioasa, nu doar pentru un sarut! Andreea este o fata care stie ce vrea de la viata!”

Actiunile lui Mihai pe frontul dragostei au starnit numeroase reactii in randul baietilor! Mihaela a fost sfatuita sa formeze un cuplu cu Mihai inca inainte de startul competitiei! Mihaela: „Ali a incercat sa se apropie de mine cand a aflat ca sunt Mireasa Saptamanii!”

Interventia telefonica a surorii Mihaelei i-a pus pe ceilalti competitori pe jar. Alexandra MPFM5, sora Mihaelei: „Nu imi place atitudinea lui Edith fata de sora mea! Nu era asa cand am cunoscut-o la casting! Vorbeste foarte mult si ne oboseste, ia decizii in locul celorlalte fete!”

Matusa lui Ali: „Nu il mai recunosc pe Ali, parca este avocatul lui Mihai! Noi cei din familie credem ca nu este nicio fata din casa potrivita pentru el! Este o fire care pune suflet, se indragosteste foarte repede, dar in momentul in care simte ca ceva nu merge pune capat relatiei. Nu stiu ce a fost capul nepotului meu cand a facut cuplu cu Edith. Faptul ca ea vorbeste mult, nu inseamna ca vorbeste si bine! Edith nu este interesata de nepotul meu! Nu cred ca se va aprinde flacara iubirii!”

Valentin isi doreste o relatie cu Ileana, dar se teme ca trecutul sau le va sta in cale! Dezvaluirile lui au facut-o pe concurenta sa se indeparteze de el! Valentin: „La sfatul mamei, am ales sa fiu sincer si direct in loc sa-mi ascund trecutul! Mi-am iubita fosta sotie mai mult decat m-am iubit pe mine insumi!” Ioana Tanase: „Aud prea des replica „nu te merit” folosita de baieti sau fete cand se despart!” Ileana MPFM 6: „Ma tem ca Valentin inca mai are sentimente pentru fosta lui iubita!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: