Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 decembrie 2013

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 decembrie 2013In emisiunea de azi, 16.12.2013, de la ora 12:00 vom afla ce nemultumiri au aparut legate de faptul ca vizita in Casa Baietilor s-a incheiat mai devreme?  Ce le-a povestit Constantina fetelor despre o fosta relatie pe care a avut-o cu un baiat care locuia in Grecia? Gina si Denisa au incercat sa doarma in Casa Baietilor, iar fetele au plecat mai devreme in Casa lor! Maria a dorit sa plece in Casa Fetelor, dar nora sa, a dorit sa petreaca mai mult timp cu iubitul ei. Andrei: „Pe doamna Maria nu o intereseaza de nepotul si nora sa!” De la ora 14:00 aflam de ce au intrat in conflict George si Laurentiu?

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 decembrie 2013, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Raymond si iubita lui nu s-au putut pune de acord asupra momentului potrivit pentru a face schimb de verighete.

Grigore i-a pregatit iubitei lui cina romantica – surpriza. El a spus ca nu are nevoie de o anumita ocazie pentru a-i face Marianei o surpriza. In urma faptului ca Marianita a dorit sa cedeze echipei rosii, punctele echipei sale, George i-a adresat lui Laurentiu mai multe cuvinte jignitoare.
Virginia i-a reprosat Mariei ca ii trateaza pe toti cu superioritate.

Andrei: „Laurentiu, bunica ta te trage in jos! Nu se comporta ca o bunica!” Un grup de sustinatoare i-au transmis Denisei un mesaj de avertizare in privinta intentiilor lui Cristian, admiratorul ei. Laurentiu s-a suparat pe Oana pentru ca a ras de modul cum el a pronuntat cuvantul logodna.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: