Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 decembrie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 decembrie 2015Secrete bine ascunse in casa fetelor duc la un sir de ciocniri cataclismice. Rivalitatile dintre competitori ajung la cote inimaginabile. Ce discutii au avut fetele ieri dupa-amiaza? O furtuna de replici taioase si intrigi nebanuite este pe cale sa se dezlantuie. Cine sunt protagonistii? Vantul dragostei adie, dar in ce directie? Cum continua povestile de iubire si care sunt discutiile care au aparut in ultima perioada in cupluri descoperiti azi, de la ora 11:15 si 14:00! In ce directii se indreapta amorezii pe cararea iubirii? Ce probleme a intampinat Adriana MPFM 5 in cariera?

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 decembrie 2015, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Alexandru: „Nu-mi plac fetele precum Emilia, din Moldova!

Produsele disparute au amplificat tensinile dintre mame si fete. Virginica le-a suspectat pe fete ca i-ar fi sustras anumite alimente. Natasa s-a simtit vizata de banuielile ei. La randul sau, doamna Virginica a fost acuzata de Valentina ca a incercat sa isi insuseasca produse ce nu ii apartin.

Nicolae i-a marturisit actualei partenere ca perioada petrecuta alaturi de Loredana a fost cea mai greau din concurs: „Ma minteam pe mine, nu voiam sa-mi recunosc greseala. Mi-am dat seama ca am facut o greseala cand am ales-o pe Loredana MPFM5 de la prima conversatie.

In direct, rivalele s-au duelat cu toate armele din dotare, iar venirea pauzei nu a disipat tensiunile. Lavinia: „Valentina m-a acuzat de vulgaritate, dar ea si iubitul ei primesc mereu mesaje de comportament indecent!” Valentina a sustinut ca intr-o zi toata lumea participa la curatenie, iar Lavinia dormea. Emilia: „Valentina i-a oferit Adrianei dulapul Mioarei pentru ca aceasta este clasata pe primul loc!”

Valentin: „Va veni o vreme cand Loredana si Natasa vor trebui sa aleaga cu cine sunt prietene!” Mihaela: „M-a durut ca Loredana nu a infirmat acuzatiile cum ca eu as fi influentat-o!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: