Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 februarie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 februarie 2015Intortochiate sunt caile dragostei, iar framantarile concurentilor dovedesc din plin acest lucru! Daca unele cupluri par stabile, altele se clatina! Cine pe cine iubeste? Sunt reciproce sentimentele de iubire? Aceste mistere vor fi dezlegate, astazi, de la ora 12:00 si 14:00!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 februarie 2015, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Marian: „Este mai bine ca Radu sa aiba buget separat de cumparaturi! Eu am luat decizia de a-l exclude pe Radu de la bugetul comun de cumparaturi!” Impartirea la buget este primul pas in delimitarea celor doua tabere, „cei noi” versus „cei vechi”! Desi Andrei era convins ca Andrada il place pe Radu, ea a negat ca intentioneaza sa formeze un cuplu cu el. Radu: „Daca nu formam un cuplu cu Andrada, ma apropiam mai mult de Roxana!”

Petru: „Daca Roxana imi arata ca ma place, poate as fi format un cuplu cu ea!” Andrei: „Nici Ana si nici Andrada nu se gandesc la casatorie!” Anisoara: „Petru este atras de Ana, dar o considera prea tanara pentru el!” Simona nu-si mai doreste o relatie cu Petru: „Nu sunt rezerva nimanui!”

Roxana: „Toti cei noi au venit sa se afirme, nu pentru a se casatori!” Paula, telespectatoare din Predeal: „Nicolae va avea de suferit din cauza rautatilor pe care mama lui le spune!” Roxana o acuya pe Maria de duplicitate: „Una ne spune in fata si alta vorbeste pe la spate!” Incearca Maria sa plateasca polite fata de fetele vechi, apropiindu-se de noile venite?

Andrada: „Eu nu stau sa ascult discutiile altora, asa cum face Ionela!” Simona: „Nu accept sa fiu roata de rezerva a lui Petru, chiar daca il plac!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: