Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 ianuarie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 ianuarie 2015Care au fost reprosurile aduse de mame la adresa fetelor? Descoperiti astazi, de la ora 12:00 si 14:00, in ajunul Finalei Saptamanii, nemulţumirile baietilor la adresa fetelor, reprosuri intre indragostiti, dar si ranile lasate de conflictele recente dintre concurenti! Care este cea mai mare nemultumire a baietilor la adresa fetelor? Il va mai sprijini Anisoara pe fiul ei dupa ce va iesi din concurs?

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 ianuarie 2015, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Elly si Cristian au plecat acasa pentru a se bucura de cele 2014 minute castigate. Madalina si Catalin s-au impacat. Cei doi se tin de mana. Noaptea, sfetnic bun pentru glume si discutii intre fete, dar nu si pentru cei ce vor sa se odihneasca. Mamele nu se pot odihni noaptea din cauza fetelor care nu au somn. Baietii considera ca fetele petrec prea mult timp in fata oglinzii, apoi vin tarziu in emisiune. Danut considera ca baietii sunt pusi intr-o lumina proasta de lipsa de punctualitate a fetelor.

Anisoara: „Pentru Ionela a fost o placere sa se certe cu mine!” Teodor, intre ciocan si nicovala! Pe cine va urma el, pe iubita sau pe mama? Sora Ionelei a sunat pentru a-si spune parerea despre conflictul dintre aceasta si soacra: „Sora mea isi doreste sa plece din competitie pentru ca asta vrea doamna Anisoara!”

Saptamana aceasta, Cristiana a fost la cumparaturi. Acolo, ea s-a intalnit cu mama si sora ei care i-au dat mai multe sfaturi. Ea considera ca familia nu ii acorda sprijinul de care are nevoie. Cristiana: „Vreau sa-mi dau seama singura de propriile greseli, nu sa imi atraga cei dragi atentia!”

Elena considera ca doar daca esti pervers si ipocrit ai succes in viata: „Ca sa reusesti in viata trebuie sa fii egoist!”
Danut lupta din rasputeri sa o recucereasca pe Camen, dar drumul pare inchis definitiv. El i-a facut declaratii de dragoste somptuase foste iubite, dar ea a ramas neclintita. Danut catre Carmen: „Vreau sa imbatranim impreuna!” Carmen: „Danut trebuia sa-mi spuna aceste cuvinte in timpul relatiei, nu acum!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: