Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 ianuarie 2017

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 ianuarie 2017Gelozie dusa la extrem? Pe cine va sageta cupidon? In weekend, Stefania a parasit casa pentru cateva zile din cauza unui deces in familie! Bunica ei a decedat! Si mama lui Madalin, doamna Constantina, a parasit casa! Cum au fost primiti noii concurenti? Descoperiti astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Care au fost urmarile ciocnirilor dintre mama si fiu? Ce a avut de spus tatal lui Madalin?

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 ianuarie 2017, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: La finala săptămănii trecute, patru noi concurenți au trecut pragul casei MPFM 6! A pus Geo ochii pe Edith? >>>

Criticile mamei Madalinei l-au facut pe Andrei sa faca un pas inapoi, iar Laurentiu a pus punctul pe „i”. Se infiripa ceva intre Laurentiu si Alina?

Andrei: „Felul in care Madalin s-a comportat cu mama lui a fost sub orice critica!” Madalin: „In acel moment ma simteam atacat din toate partile! Nu stiam cum sa ma mai apar! Oricine ar fi fost in situatia mea ar fi facut la fel! Tatal meu este o fire mai rece, mai dura! Nu stiu cum se mai inteleg parintii mei, am vrut sa ma rup total de ei!” Tatal lui Madalin: „Fiul meu nu a vrut sa fie o povara pentru parinti!” Madalin a varsat lacrimi amare la auzul cuvintelor tatalui sau!

De la ora 11:15: Partea 1 si Partea 2

De la ora 14:00: Partea 1, Partea 2 si Partea 3

Ciprian si Andreea trec prin momente mai grele!

Madalin emotionat pana la lacrimi!

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare:

loading...

Lasa o parere

24 Comentarii

 1. Partea urata in cearta dintre Madalin si doamna Constatina e aceea ca Madalin si-a jignit mama facand-o proasta, partea frumoasa e aceea ca a indraznit, ceea ce denota faptul ca relatia dintre ei a fost una de la egal la egal si nu una de subordonare, deci m-as mira ca d-na Constantina sa faca parte din acea categorie de parinti ce perpetueaza sintagma „eu te-am facut, eu te omor”.
  Modul de adresare se poate corecta in timp si asta se va intampla odata cu maturizarea lui Madalin, in schimb daca n-ai stiut sa legi o prietenie cu propriul copil la timpul potrivit, asta nu se va mai putea intampla niciodata, iar cel ce pierde in atare situatie e intotdeauna parintele. Si nici nu stie ce pierde!
  Felicitari d-nei Constantina ca dintre doa rele a stiut sa il aleaga pe cel mai mic.
  Parerea mea. Poate ma-nsel.

 2. Încă un caz social de tocat si dezbatut : Valentin din Ploiești.

 3. Încă un caz social de tocat si dezbatut : Valentin din Ploiești.Trebuie să-i caute și ceilalți frați.

 4. Este emotionant cazul lui Vaentin.
  Dar cine va permite sa o judecati pe mama lui ? Doar niste oameni fara discernamant, iresponsabili pot face asa ceva.
  Pretul audientei , a ratingului este prea mare – sa intrati „cu bocancii” in sufletul unui copil nevinovat.
  Paula cu intrtebarile ei tampe nu tine cont de Vali , care se simte F. rau in situatia creata. Este stigator la cer, oameni buni !!!!!!
  Va rog , nu deturnati menirea emisiunii.
  Este un strigat care poate sa va trezeasca din starea in care ati decazut .
  Pacat , mare pacat de ceea ce se intanpla in acesta emisiune , in care 50% sunr reclame si 49$ sunt discutii penibile, cu o prezentatoare F.fericita de ceea ce face si nu realizeaza cat de insuportabila este ptr. telespectatori, dar si pentru concurenti(se vade pe fetele lor). Eu tot schimb postul, dar ei ce da faca, sa sara dor gardul ? Poate va puneti problema de ca in celelalte editii nu sareau gardul atati concurenti.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *