Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 iunie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 iunie 2015Dupa ce sagetile albastre au castigat ultima proba din cursa spre castigarea masinii, spiritele s-au incins intre concurenti! Ce strategii si speculatii au facut ei despre finalul competitiei?! Ce relatie au Andrada si Cristi si de ce au zburat gloantele printre concurentii MPFM4! Descoperiti astazi de la ora 12:00 si 14:00 cand vor fi dezbatute subiecte senzationale! Aparitie neasteptata la cumparaturi! S-au spus lucrurilor pe nume!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 iunie 2015, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari si video online pe siteul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Danut si Carmen MPFM 4 s-au impacat.

Cursa spre castigarea masinii a devenit o lupta grea. Reactiile si comentariile au lovit ca gloantele. In urma infrangerii inregistrate de spartani la ultima proba, echipele s-au desfiintat: cursa pentru masina continua, dar fiecare lupta pentru el!

Dupa ce Cristiana a detronat-o pe Elly din fruntea clasamentului iesind Mireasa Saptamanii pentru prima data, strategiile si speculatiile nu s-au lasat asteptate.

Dupa despartirea lor, Andrada si Radu s-au refugiat fiecare cum au simtit. El a ales-o pe Simona, ea l-a ales pe Cristi. Andrada si Cristi s-au apropiat din ce in ce mai mult. Tachinarile dintre ei parca prevestesc un inceput promitator al unei povesti de dragoste. Andrada: „M-as simti vinovata daca Radu ar fi eliminat!”

Pe Radu si Andrada se pare ca destinul nu vrea sa ii desparta nici cand sunt pedepsiti. Cei doi au ramas in casa si au facut curatenie in timp ce ceilalti erau la paintball.

Autoarea dezvaluirilor despre Elly a intervenit telefonic: „Mama lui Elly a fost la Giurgiu pentru a vedea casa lui Cristian! Nu o mai sustinem pentru ca l-a mintit pe Cristian! In Elly se da o batalie crunta intre sentimentele pentru Cristian si sfaturile primite de acasa!

Hotarata sa-i spuna tot adevarul lui Cristian, Elly s-a destainuit iubitului ei dar fara lavaliera.

Cristian catre Elly: „Sustinatorii mei te-au votat pentru ca eram interesat de tine!

Doamna Andreea, mama lui Elly: „Fiica mea nu a format un cuplu cu Cristian pe interes! De ce nu a lasat-o pe fiica mea daca zice ca eu am impins-o de la spate sa formeze un cuplu cu el?”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: