Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 iunie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 iunie 2016Dispute aprige intre fete! Salvarea a intervenit de urgenta! Ce s-a intamplat cu Emilia? Strategii uluitoare si intentii ascunse! Un telefon neasteptat a aparut in casa. Cine s-a aflat la capatul celalalt al firului? Ce informatii pretioase au primit competitorii? Secrete periculoase au iesit la iveala. Descoperiti astazi, de la ora 11:15 si 14:00. Cat de gospodari au devenit baietii de la o vreme? Evenimente alarmante de ultima ora au convins o mama sa treaca pragul competitiei!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 iunie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Ionut: „Daca eu sunt eliminat, vreau ca iubita mea sa lupte in concurs pana la capat! Daca tot a stat atata timp macar sa ia din marele premiu.”

Tachinari si provocari! Catalin a fost implicat in numeroase controverse, cu sau fara voia lui. Recent concurentul s-a sicanat cu Eduard. Catalin: „Eu am o problema cu cei care se cred mai destepti. In primul sezon nu era fiecare cu cratita lui. Atunci cand este un sarbatorit stafful ne ofera cate un energizant sau cate o bere. In cateva momente acestea dispar de pe masa pentru ca anumite persoane le ascund in dulap. Eu m-am saturat sa ma certe Tatiana ca am mancat din castronul ei. Eu il iau din dulapul comun iar ea spune ca e al ei. Mai sunt doua luni si poate se pune la dispozitie vesela care a mai ramas.”

Denisa: „Am fost avertizata sa am grija la anumite persoane! Nu mai sunt prietena cu Emilia de cand m-am intors din Dubai! Daca tot imi numara paharele, este posibil ca Nicolae sa fie interesat de mine.” Nicolae: „Vreau sa stiu ce tratament ia Denisa ca poate are reactii adverse.”

Mama Denisei a venit in platou: „Vreau sa spun tot ce ma supar dar am tinut cont de cele spune de fiica mea. Parerea mea este ca anumiti concurenti au folosit-o pe fiica mea pentru nominalizari. De asemenea, fiica mea a fost trasa de par de Lavinia, dar nu stiu daca in joaca sau nu!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: