Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 mai 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 mai 2016La finalul saptamanii trecute razbunarea si-a facut simtita prezenta. Polite au fost platite prin intermediul nominalizarilor, dar care au fost reactiile ce au aparut dupa? Descoperiti astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00. Ce sfaturi au primit baietii din partea mamelor? Ce tachinari amicale mai rasuna prin casa MPFM 5? Cine a fost orbit de razbunare la ce amai recenta runda de nominalizari?

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 mai 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Un val de nominalizari s-a abatut asupra Emiliei. Sirul de voturi negative a ravasit-o pe concurenta in ciuda sprijinului primit din partea iubitului. Emilia: „Cel mai mult imi este frica sa nu stam despartiti, dar nu o sa tac.” Lavinia: „Este normal sa nominalizez pe cineva cu care am avut conflicte!”

Adriana: „Ea are asteptari de la mine, dar eu am ajuns bataia ei de joc! Ce trebuia sa fac daca ma ameninta ca va deschide gura, sa pic de fraiera? Nominalizarea este dreptul si obligatia mea! Daca vreau, o nominalizez pana in august! Ea stie ca va fi votata sa ramana, dar plange pentru a se victimiza si a induiosa publicul. Nu primesc altii intr-o luna cate flori primim eu si Valentin doar la aniversarea de cuplu. Mihaela nu isi asuma propriile afirmatii!”

Denisa: „Liliana a fost votata de sustinatorii lui Florin, care i-au sprijinit pe cei ce i-au fost lui alaturi.”
Liliana: „Daca Denisa are ceva cu mine, astept sa-mi spuna in fata! Am un grup, „Magic team for Liliana” se numeste si mi-au fost alaturi inca de la inceput. Sunt mandra si de locul trei!”

Loredana: „Nu-mi ajung banii, ne-a dat Tatiana o gaura de 9 milioane!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: