Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 octombrie 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 octombrie 2014Nominalizarile provoaca rupturi intre cei ce se declarau prieteni, dar dragostea inca pluteste in aer. Doriti sa aflati despre cine este vorba? Fiti alaturi de noi astazi, de la ora 12:00. Incepand cu ora 14:00 aflam ce discutii a avut Simona cu celelalte fete inainte ca relatia ei sa ia sfarsit? Ce mesaje vor mai trimite telespectatorii, dar si ce cupluri sunt pe cale de a se forma.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 octombrie 2014, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Dupa discutiile care au avut loc in urma nominalizarilor, Carmen s-a simtit vinovata pentru nominalizarea facuta. Cei trei concurenti care se afla in cursa de eliminare isi doresc sa ramana. Marian: „Cei care au format cupluri pana acum s-au grabit, treaba strica treaba!” Deznodamantul finalei saptamanii trecute i-a bucurat pe unii concurenti, dar i-a iritat pe altii. Danut considera ca Elena nu il suporta, ca are ceva cu el si se vede rautatea din partea ei. Alegerea lui Nagie de a-l proteja pe Catalin de eliminare o bucura pe Cristiana pentru ca a reusit sa isi dea seama ce simte pentru Catalin. Anumiti concurenti au discutat despre o strategie care ar fi fost pusa la cale de Flavius.

Elly isi sarbatoreste ziua de nastere! Cei doi au anuntat ca de sambata formeaza un cuplu. Cristian: „De sambata, eu si Elly formam un cuplu!” Desi in direct a spus ca nu o mai vrea, in particular, Catalin afirma ca o iubeste pe Cristiana. Cristiana: „Nu pot sa fac ceva daca nu simt! Nu ii pot oferi ceea ce imi cere!” Catalin: „Pentru mine nu conteaza frumusetea unei femei, ci sentimentele ei pentru mine!”

Sub indrumarea Gabrielei Ionita, concurentii au fost initiati in tainele picturii pe apa! Catalin catre Cristiana: „Am gasit la tine tot ce imi doream la o femeie!” Cristiana se simte invinovatita pe nedrept pentru esecul relatiei: „In fata imi spune vorbe frumoase, dar ma jigneste in casa baietilor!”

Duminica, baietii si fetele au jucat mima. Danut a refuzat sa participe la jocul de mima, dar le-a suflat raspunsuri baietilor.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: