Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 octombrie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 octombrie 2015Actiuni controversate sunt intampinate de reprosuri dure: cuvintele lui Emanuel au provocat o furtuna de critici! Iubirea incearca sa supravietuiasca, dar sovaielile indragostitilor o ameninta la fiecare pas! Care va fi deznodamantul framantarilor concurentilor? Ce secrete amoroase ascunde Emilia? Razboiul curateniei continua crancen! Cine nu participa la curatenie? Cine nu-si face datoria si lasa mizerie? Marturisiri cutremuratoare si reactii pe masura! Iubire sufocata de ezitari si gelozii? Crina, ingrijorata ca o alta fata incearca sa-i fure iubitul! Lavinia si Eduard MPFM 5 au incalcat regula 25? Ce au facut sub patura? Descopera astazi, de la ora 11:15 si 14:00!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 octombrie 2015, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Adriana a adoptat o tinuta traditionala romaneasca. Printre soapte suave si cuvinte pline de mister, concurentii isi continua drumul pe calea dragostei!

Marturisirile lui Emanuel: „Pe mine ma caracterizeaza materialul de la casting, nu cel de-al doilea cu jignirile de la petrecere. In momentul in care am fost nominalizat de 11 fete am simtit un soc, m-am simtit frustrat. De atunci eu mi-am schimbat obiectivele. Al doilea soc a fost dupa ce am intrat in casa, m-am indragostit de o fata, de Mihaela mai exact. Ea nu mi-a raspuns cum mi-as fi dorit sa imi raspunda, iar socul a fost dublu. Eu am involuat in acest concurs decat sa evoluez.” Constantin: „Emanuel incearca sa se scuze, dar raul a fost deja facut!”

Ana-Maria: „De cand am format un cuplu cu Stefan, prietenele nu ma mai baga in seama!” Oana acuza: Desi Lavinia i-a dansat lasciv lui Cosmin, i-a reclamat Crinei o discutie dintre el si Cristina!

In primul material video de la ora 14:00, Tudor si Emanuel au avut un schimb de replici in urma unor acuzatii pe care si le-au adus. Emanuel: „Tudor incearca sa ma provoace de la inceputul competitie!” Luiza: „Emanuel se simte persecutat, dar jignirile lui au fost trecute cu vederea de ceilalti!”

Lavinia: „Adriana mi-a trimis poza lui Valentin inainte de a intra in casa!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: