Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 august 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 august 2015Marea Finala este din ce in ce mai aproape, iar pregatirile de nunta sunt in toi! Dar nu toti indragostitii se bucura! In timp ce unora fericirea li se citeste pe chip, altii se ineacă sub valurile tristetii! Despre cine este vorba aflati astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Pentru prima data baietii au ales rochiile de mireasa, iar fetele costumele! In weekend a fost o petrecere de pomina de la care au lipsit doua persoane!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 august 2015, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Pe 29 august indragostitii isi vor uni destinele! In primul material am putut vedea cum au ales baietii rochiile de mireasa pentru partenerii lor. Imediat dupa prima pauza de publicitate am putut vedea cum fetele au ales costumele mirilor.

Imediat dupa eliminare, Carmen a facut cateva declaratii despre cei pe care i-a lasat in concurs: „Ma asteptam sa fiu cea mai nominalizata avand in vedere conflictele in care am fost implicata in ultimele saptamani! Cand se vorbeste despre mine si ma simt oarecum atacata spun. Probabil lucrul acest i-a deranjat. Am spus-o si intr-un mod prea direct! Stiindu-ma pe mine o fire prea linistita nu se asteptau! Le doresc lui Marian si Cristianei sa castige Marea Finala!” Ce a avut Carmen de spus despre Danut, concurentul cu care a avut o relatie timp de 7 luni: „L-am iubit foarte mult pe Danut, imi doream sa fie tatal copiilor mei!”

Andrada: „Ionela si Teodor sunt pe interes. Nu inteleg de ce sunt tinuti in casa de ceilalti concurenti mpfm4! Pentru ca nu au fost sustinuti, s-au bagat pe sub pielea celorlalti!”

Ionela: „Andrada ne ataca pentru ca nu ne-a suportat niciodata!”

Florile daruite de sustinatori le lumineaza chipurile, dar dintr-o data fata lui Elly se transfigureaza la vederea unui mesaj. Gabi, sustinatoare: „Elly s-a lasat manipulata de niste doamne care au inveninat-o! Am facut foarte multe pentru ei, cand au avut nevoie de mine, le-am fost alaturi!”

Carmen: „Il iubeam foarte mult pe Danut, dar asteptam ca el sa se schimbe! Bunicii mei m-au crescut de cand aveam o luna de zile, ii consider parintii mei!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: