Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 decembrie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 decembrie 2015In ziua cu numarul 103 de concurs discutii aprinse au fost imediat dupa incheierea emisiunii. O noua zi a showului matrimonial aduce rasturnari de situatie nebanuite. Ce polite se platesc intre concurenti si care sunt urmarile acestora, aflati astazi, de la 11:15 si 14:00. Un mesaj primit de Crina din partea sustinatorilor o avertiza ca trebuie sa renunte la prietenia cu Lavinia. Cine o va inlocui pe doamna Mioara? De la declaratii de dragoste la reprosuri taioase!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 decembrie 2015, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Auzind-o pe Lavinia vorbind cu alte fete despre ea, Crina a luat foc. Lavinia: „Crina nu tine la gluma. Se supara din orice. Mereu am lasat de la mine si m-am dus sa o impac!” La randul sau Crina MPFM5 a recunoscut ca trece printr-o perioada mai grea: „Trec printr-o perioada mai grea. E prea multa rautate in casa, mie nu imi place sa ma cert, sa ma simt lovita din toate partile.”

Dupa ce Mihaela s-a lasat sarutata de Constantin a dat inapoi, insa el a prins aripi si incearca noi tehnici de cucerire. Va reusi sa ii fure inima?

Adriana: „Nu stiu daca iubitul meu trebuie sa ma sustina neconditionat. La inceput Natasa era cea pe care Mihaela ar fi nominalizat-o. Avea numai cuvinte urate la adresa ei. Spunea ca ii este scarba de mine. Aceleasi lucruri mi le spunea si despre Valentina.”

Aurel: „Cred ca la inceput fiecare aveam o parere diferita la inceput decat acum. Chiar si daca Mihaela a spus cuvinte urate la adresa logodnicei mele, s-a intamplat in prima saptamana. Este una dintre singurele fete cu coloana din aceasta casa.”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: