Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 februarie 2017

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 februarie 2017Au revenit in concurs impreuna, erau hotarati sa aprinda flacara, dar pe parcurs s-a stins pasiunea dintre ei! S-a incheiat relatia dintre Ali si Georgiana? Ce s-a intamplat intre cei doi? Cine face nunta pe patru martie? Descoperiti astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Ali: „Nu am fost la analize, am luat o pauza!” Drumul spre ruptura dupa o luna de iubire! Detalii dureroase din trecutul lui Petru B au iesit la lumina! Madalin pregateste „debarcarea” din competitie a „vikingului” Petru B!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 februarie 2017, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Radu si Alina au recunoscut: se cunosc din afara! Alina: „La scurt timp dupa ce a iesit din casa in sezonul 4, m-am intalnit intamplator cu Radu dar nu am vorbit! Ne cunoastem din vedere!”

Madalin s-a inscris in concurs pentru Georgiana, iar astazi a stat langa ea, dupa ce aceasta s-a despartit de Ali! Se infiripa un nou cuplu?

Petru B catre Madalin: „Aici nu esti acasa la mamica! Aici esti intr-un concurs in care tot trebuie sa ne conformam! Madalina a plecat din cauza mamei lui Madalin!”

Petru B: „Cand eram mic, tata o batea pe mama, iar eu ma ascundeam sub masa! Noi am fost patru frati, eu am fost cel mai mic. Mama mea nu a mai suportat si a plecat la un alt barbat la 500 m – 1 km de noi. Sora mea cea mare a plecat si ea de acasa, tatal meu a inceput sa bea si mai mult si a vandut apartamentul! A luat un alt apartament mai ieftin, intr-un cartier mai rau iar cu banii care i-au ramas a jucat poker! O buna perioada de timp am crezut ca mama este moarta!” Adriana: „M-am regasit in povestea de viata a lui Petru B!”

Georgiana: „La cateva zile dupa ce am intrat in casa l-am simtit pe Ali putin mai indiferent! Pur si simplu nu suntem pe aceeasi lungime de unda si nu ne mai intelegem! Mi-a placut de el si inca imi place! M-am atasat de el! El isi doreste o altfel de fata, cu o gandire matura!”

Lica, mama Georgianei: „Inainte de a reintra in casa, eu i-am zis lui Ali sa ceva: sa aiba grija de fata mea! El mi-a promis ca asa o sa fie, dar nu a fost asa!”

Georgiana: „Mi-am dat seama ca eu si Ali nu avem niciun viitor si am pus capat relatiei!”

De la ora 11:15: Partea 1, Partea 2 si Partea 3

De la ora 14:00: Partea 1, Partea 2 si Partea 3

Momente din emisiune:

-urmeaza
sursa: youtube.com

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: