Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 ianuarie 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 ianuarie 2014Rufele se spala in familie! Asa spune o zicala din popor. Descoperiti care a fost sursa ultimelor conflicte din Casa MPFM, cine se simte intrusul competitiei si ce presupuneri circula in randul concurentilor legate de viitori competitori, astazi, de la ora 12:00! Oare ce dauneaza mai mult: prea mult ruj sau prea multa iubire? Aflati care a fost marul discordiei intre Andrei si Cristina dar si cine deranjeaza somnul mamelor, astazi, de la ora 14:00!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 ianuarie 2014, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Dupa ce a nominalizat-o pe Denisa, Gina se simte „singura impotriva tuturor”!
Laurentiu catre iubita lui: „Tu gresesti, tot tu te plangi si tot eu trebuie sa vin sa te impac?

Virginia a fost deranjata pentru ca fiul sau acorda mai mult credit celorlalti decat ei. S-a reluat subiectul din emisiunea de la ora 12:00, referitor la conflictul dintre Laurentiu si iubita lui. Deocamdata aceasta se gandeste sa-si ceara eliminarea din competitie. In urma unei farse facute de iubita sa, Raymond a spus: „Se pare ca sunt bataia de joc a Constantinei!

Bunica s-a revoltat pentru ca anumite concurente nu folosesc corespunzator masina de spalat rufe. Mariana a marturisit ca prefera sa se implice in continuare in relatia cu Grigore, dar o sa stea cu mintea treaza pentru a-si da seama daca acesta o iubeste cu adevarat sau cauta doar notorietate.

Gina si Oana au facut presupuneri despre concurentii care vor intra in februarie. In timp ce prima este foarte optimista, cea de-a doua nu are foarte mari sperante. Ea este dezamagita si din cauza faptului ca Alin, admiratorul ei din afara competitiei, nu a mai dat niciun semn de viata.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: