Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 ianuarie

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 ianuarieIn emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand de la ora 12:00, veti afla ce nemultumiri au avut unii concurenti la adresa Madalinei? Care au fost primele reactii dupa nominalizarile ce le-au facut Lorena si Florentina la Gala? Ce surpriza ii va pregati Cornelia lui Dragos de ziua lui? Ce s-a mai intamplat intre Florin si Stefania?De la ora 14:00, aflati ce presupuneri au facut concurentii despre fetele si baietii care ar putea intra in competitie, ce reactii au aparut odata ce Dragos a fost propus spre eliminare, care sunt intentiile Corneliei legate de concurs, dar si ce impresii au schimbat mamele despre fete.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 ianuarie 2013, de la ora 12:00:Alin este convins ca Madalina a facut anumite comentarii ce faceau trimitere la mama sa. Acesta a spus ca Madalina ar fi ironizat-o pe mama lui. S-au adus in discutie nominalizarile pe care le-au facut fetele la ultima finala saptamanala.

Intr-o discutie au fost surprinse fetele care discutau despre cadourile pe care concurentii le vor pregati pentru ziua de nastere a lui Dragos.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 ianuarie 2013, de la ora 14:00:In partea a doua a emisiunii, Florin avea o discutie cu bunica lui in care sustinea ca Razvan sta prin preajma Stefaniei pentru ca stie ca acest lucru il deranjeaza pe el.

Madalina crede ca Razvan si-ar fi dorit sa formeze un cuplu cu ea de complezenta, pentru a ramane mai departe pana la Marea Finala.
Dupa ce Cornelia a tipat prin casa, Alin a spus ca nu l-a deranjat tipatul acesteia ci doar galacia celor care s-au adunat in jurul ei.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi?

Articole asemanatoare: