Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 iunie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 iunie 2015Astazi vom vedea care a fost evolutia Ionelei in cursa spre castigarea masinii si care au fost reactiile dupa eliminarea ei. Cum s-au impacat Carmen si Danut? Ce a stat la baza impacarii dintre ei? Intrigi complicate la final de sezon! Aparitie neasteptata la cumparaturi. S-au spus lucrurilor pe nume! Un alt cuplu intampina probleme! Toate aceste subiecte le veti afla de la ora 12:00 si 14:00!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 iunie 2015, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari si video online pe siteul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Desi a luptat din rasputeri pentru succesul spartanilor, Ionela a fost eliminata din echipa! Reactiile dupa eliminarea concurentei din cursa spre castigarea masinii au fost dure. A conditionat Carmen o eventuala impacare cu Danut de ramanerea ei in cursa pentru masina?

Carmen MPFM4: „M-am impacat cu Danut pentru ca il iubesc, nu pentru ca nu m-a eliminat din cursa!” Sagetile albastre se asteapta la o victorie usoara! Radu: „Au ramas in cursa cei mai slabi spartani!”

Inainte si dupa nominalizarile de la ultima finala saptamana au starnit comentarii in randul concurentilor. Acestia au facut diverse pronosticuri si strategii pentru a ajunge in Marea Finala MPFM 4. Andrada: „Teodor, Ionela, Danut si Carmen s-au gandit doar sa-si asigure spatele atunci cand au facut nominalizari!” S-au unit ceilalti impotriva celor patru?

Cristian: „Imi face mai multa placere sa-l am pe Radu langa mine decat pe Danut!”

Dupa ce s-au despartit, Andrada si Radu MPFM4 nu au ramas nici macar in relatii amicale.

Andrada: „Chiar daca Radu ramane sau pleaca, nu ma simt pregatita sa formez un cuplu!”

Maria si-a sfatuit fiul sa isi ignore iubita atunci cand aceasta este suparata.

Doamna Andreea, mama lui Elly: „Acesta emisiune e pentru cupluri! Daca Cristian nu facea cuplu cu fata mea nu rezista pe primul loc. A fost refuzat de Valentina si alte fete pentru comportamentul lui. L-am placut dar datorita comportamentului nu l-am mai vrut pentru fiica mea. Acum isi joaca ultima carte, vrea sa se insoare cu ea pentru ca a pierdut multi bani cand a sarit gardul.”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: