Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 iunie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 iunie 2016Tensiunile s-au amplificat! Care au fost consecintele conflictului? Concurentii au avut posibilitatea sa afle vesti neasteptate! Ce informatii pretioase au primit? Cu ce sfaturi a venit mama Denisei? La ce surpriza a recurs Ionut MPFM5 pentru a-si surprinde partenera? Aflati astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00. Discutii secrete si afirmatii cu jumatate de gura!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 iunie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Catalin: „Vladut m-a socat. A venit si mi-a spus ca vrea sa fie nominalizat ca sa poata pleca.”

Tensiunile din terenul de fotbal s-au mutat in casa MPFM. Reprosuri dure au rasunat zilele trecute. Atitudinea pe care Emilia a avut a fost aspru criticata de ceilalti. Pentru ca se simtea prea rau, ambulanta si-a facut aparitia, insa concurenta nu a fost deloc iertata. Emilia catre Denisa: „Esti o mincinoasa si o falsa! Voi dovedi asta!”

Sfaturi telefonice de importanta competitionala. Recent, concurentii sezonului 5 si-au putut contacta familiile. Silvia, mama Denisei: „Se spune ca fiica mea s-a vandut aici pe o rochita! Aici nu este nimeni prieten.”

Mihaela a admonestat-o serios pe Liliana in urma glumelor acesteia la adresa Laviniei. Liliana: „Liliana este subiectiva. Nu a fost corecta nici macar fata de Natasa, care ii era apropiata!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: