Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 martie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 martie 2016Una dintre concurente se confrunta cu o problema cutremuratoare! O realitate cumplita face victime in randul cuplurilor! Un fenomen social despre care putini au curajul sa vorbeasca deschis. Cine se confrunta cu o drama? Cum se mai alinta necuplatii? Care sunt planurile lui Tudor in privinta Cristinei? Aflati astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00! Disputele s-au tinut lant in a 194-a zi a sezonul 5 MPFM. Rivalii s-au duelat fara mila, dar putin dupa ora 4:00, umorul depasea toate granitele.

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 martie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Ionut a plecat intr-o misiune imposibila. Vrea sa-si aduca soacra in casa. Va reusi sa o convinga pe mama Loredanei?

Liliana: „Nu vreau sa dezamagesc pe nimeni, dar pana la inceputul lui mai vreau sa ajung acasa.”

In pauza de publicitate, Mihaela a varsat lacrimi amare! Mihaela: „Am acumulat foarte multe si asa m-am descarcat! Nu am urat niciodata pe cineva si nu am purtat ranchiuna! Atunci cand sunt mai dura imi pare rau! Tot ce am spus ieri mi-am asumat si imi asum. Adriana nu regreta nicio actiune, chiar daca tinta ei este o persoana apropiata!”

Ieri, in direct, un adevarat razboi s-a declansat intre Natasa si Florin. Flacara conflictului nu a putut fi stinsa cu niciun chip. Natasa: „In sase luni de concurs, eu am avut acelasi numar de dispute precum Florin in sase saptamani! Nu am cum sa port un dialog cu Marius pentru ca nu pot face asta cu mintile odihnite! Nu poate fi el insusi, copiaza mereu gesturi de la cei din jur!” Florin: „In afara de certuri, Natasa nu a iesit cu nimic in evidenta!”

Mama Natasei: „Florin nu a vazut 30 000 de euro decat in poza! Daca Marius forma un cuplu cu fiica mea, era precum doamna si vagabondul!”

Nicoleta: „Nu as fi acceptat sub nicio forma sa discut cu fostul iubit, asa cum a facut Emilia!”

Cristina: „Prin gesturile sale, Tudor a depasit de mai multe ori limita gesturilor amicale!”

Tudor: „Ma simt tradat de doua persoane in care aveam incredere! Chiar ma bucuram si spuneam ca ne vom intalni si afara. De ce nu mi s-a zis acest lucru inainte de nominalizari? Tocmai acest lucru ma doare. Dupa spusele lor m-am simtit folosit! Ma certam cu camerele video, cu strainii, pentru ea!”

Momente din emisiune:

Pe una din pauzele de publicitate Mihaela a plans!

Natasa pe Marius au ajuns sa se certe la cutite!

Dea lungul primelor sase luni ale sezonului 5, Natasa a fost implicata in numeroase conflcite!

sursa: youtube com

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: