Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 septembrie 2013

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 septembrie 2013Astazi, de la ora 12:00, aflati ce impresii au ramas in urma vizitelor efectuate de Traian si de Andrei in Casa Fetelor si a Mamelor, care sunt nemultumirile lui Raymond, ce disputa s-a iscat intre baieti, dar si pe cine place Grigore! Incepand cu ora 14:00, aflati ce au avut de spus baietii despre Constantina, ce asteptari au George si Edit unul de la celalalt, cine este fata de care se simte atras Grigore, dar si ce farsa le-a facut Andreea fetelor!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 septembrie 2013, de la ora 12:00 si ora 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. In emisiunea de ieri, Andrei a afirmat ca atitudinea Constantinei fata de TRaian nu a fost corecta. Acesta crede ca ea a gresit intervenind intre Corina si Traian. Andrei spune ca nu ar forma niciodata un cuplu cu Constantina pentru ca nu este genul lui. Dupa vizita din Casa Fetelor, Traian i-a transmis lui Sorin un mesaj de la Iulia, care parea foarte nerabdatoare sa-l cunoasca. Constantina a fost deranjata de glumele lui Traian facute cu baietii, in legatura cu ea. Andrei, Robert si Traian sunt de parere ca Constantina a mintit cand a spus ca nu l-a recunoscut pe Robert la acea proba a atingerilor. Dupa ce a cunoscut toate fetele, Andrei a ajuns la concluzia ca acestea nu sunt pregatite pentru casatorie si nu crede ca i se potriveste niciuna. Raymond: “Traian este de vina pentru ceea ce i se intampla Constantinei.”

Traian si-a cerut scuze fata de Constantina pentru lucrurile pe care le-a vorbit in casa cu baietii in legatura cu ea. Laurentiu este de parere ca de cand Constantina a spus ca il place pe Traian, niciun alt baiat nu a mai incercat sa se apropie de ea. Concurentele au sarbatorit ziua Virginiei, iar baietii au incercat sa auda cum se distreaza si sa comunice cu ele. George se teme ca Edit nu ii va impartasi sentimentele si e nerabdator sa afle care sunt intentiile ei. Ea se simte putin presata, vrea sa cunoasca toti baietii si apoi sa ia o decizie. Andrei a intrat in polemica cu Andreea si Oana, din cauza limbajul urat folosit in Casa Baietilor, dupa “intalnirea tactila.” Laurentiu a afirmat despre Claudia ca este frumoasa si atat, ceea ce a deranjat-o.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: