Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 aprilie

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 aprilieAstazi, de la ora 12:00, aflati care au fost reactiile Corneliei in urma interventiei telefonice a fostului ei iubit, care este adevarul cu privire la anumite afirmatii ce le-a facut Narcisa, ce activitate au desfasurat concurentii in weekend, dar si ce i-a reprosat Stefana lui Dragos! Incepand cu ora 14:00, aflati ce reactii au aparut dupa ce unchiul si tatal fostei iubite a lui George au intervenit telefonic, ce neintelegeri au fost intre Steliana si anumiti concurenti, ce i-a reprosat Luminita lui Alin, dar si ce a avut de spus Cornelia despre afirmatiile facute de Narcisa la adresa ei!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 aprilie 2013, de la ora 12:00 si ora 14:00: Dragos a purtat o discutie cu iubita lui dupa interventia lui Samir din Gala. Cornelia vrea sa tina legatura cu Andreea si sa isi faca diverse confesiuni legate de evolutia relatiilor lor. Cea din urma a apreciat reactia pe care a avut-o Dragos dupa interventia telefonica a fostului iubit al Corneliei.

Lorena crede ca prin acuzatiile aduse lui George se incearca destramarea cuplului lor. Doamna Cristina a aflat ca fosta iubita a fiului sau a suferit mult dupa ce acesta a format un cuplu cu Lorena.

Intre fete au aparut divergente legate de modul in care se face curatenie in casa lor. Florentina a afirmat ca Steliana exagereaza in privinta dezordinii din casa si are un vocabular urat ce ii face pe toti sa se indeparteze de ea. Steliana este nemultumita ca fetele fac curatenie intr-un mod superficial si sustine ca ceilalti vor sa scoata tot ce e mai rau in ea.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: