Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 august 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 august 2014Evenimentele petrecute la Finala Saptamanii trecute au lasat urme adanci in randul concurentilor. Cum au primit Gina si Alin vestea intrarii in cursa spre eliminare? Aflati cum au raspuns acestia noului algoritm de nominalizare, dar si care au fost consecintele subiectelor dezbatute in cadrul Galei saptamanale, astazi, de la ora 11:10 si 14:00.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 august 2014, de la ora 11:10 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Alin se teme ca banii acumulati vor inclina balanta in sens negativ pentru el la eliminarile de saptamana aceasta. Alin: „Gina a afirmat ca, daca vom intra amandoi in cursa de eliminare, nu se va cere acasa!” Raymond si Constantina s-au impacat in urma intrevederii cu parintii. Rocada produsa in clasament dintre Oana si Constantina a provocat reactii de ambele parti. Andrei si iubita lui au avut mai multe nemultumiri unul la adresa celuilalt ajungand sa-si faca reprosuri dure.

Constantina nu a inteles dependenta lui Raymond de parintii lui: „Ai nevoie de indrumare, inca nu esti barbat!” Multi telespectatori au inteles despartirea dintre cei doi drept o strategie de castigare a voturilor. Gabriela, o telespectatoare din Braila: „Laur nu o respecta deloc pe Oana. Nu face decat sa o calce in picioare! Laur cere perfectiunea de la partenera lui, iar el nu ofera nici macar bunatate!” In replica, acesta a afirmat: „Oana mi-a creat o imagine urata, toata lumea ma acuza ca sunt violent si ma compara cu Viorel!” Oana a sustinut ca se simte umilita de logodnicul ei, iar el afirma ca din cauza ei are o imagine de om violent.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: