Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 august 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 august 2015Unii se infrunta, altii privesc cu jind! S-au ranit cu putere unul pe celalalt, dar in pragul eliminarii s-a produs ceva extraordinar! Carmen si Danut MPMF4 primesc astazi o propunere surprinzatoare! Despre ce este vorba descoperiti in emisiunea de dimineata de la ora 11:15 si cea de dupa-amiaza de la 14:00! Cat de bine s-au potrivit alegerile partenerilor? Au facut fetele alegerile potrivite? Au fost optiunile baietilor pe gustul mireselor?

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 august 2015, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Daca ieri am vazut ce alegeri au facut concurentii pentru nunta, astazi am putut vedea cum indragostitii au probat vestimentatiile alese de parteneri!

Ionela a fost dezamagita de optiunea lui Teodor in privinta rochiei de mireasa! Nepotrivirea de gusturi dintre cei doi indragostiti a aprins flacara discordiei! Ionela: „Teodor trebuia sa tina cont de parerea mea! Este foarte pretentios!” Teodor: „Vreau ca mireasa mea sa fie altfel, nu ca toata lumea!”

In apropierea Marii Finale secretele ies la iveala. Simona s-a destainuit, insa Ionela avea la cunostinta dorintele prietenei sale si s-a implicat mai mult decat parea.

Danut: „Carmen mi-a aratat ca nu poate fi un partener de incredere! Cred ca din cauza lipsei mele de reactie de ieri, nu mai vrea sa ma vada in fata ochilor!”

Indata ce s-a terminat emisiunea de ieri Carmen a plecat fara a mai spune niciun cuvant. Care sa fie motivul pentru care concurenta nu a mai venit azi in platou? Se simte tradata de pasivitatea fostului iubit in conflictul dintre ea si sustinatoare?

Cristian: „Daca as fi fost in locul lui Danut, i-as fi luat apararea iubitei mele, indiferent daca avea dreptate sau nu!”

Simona: „Daca s-ar fi casatorit, Carmen si Danut nu ar fi fost nominalizati! Danut ma nominalizeaza pe mine pentru ca nu are curajul sa aleaga pe altcineva!”

Danut: „Vreau sa ajung in Marea Finala ca sa o vad pe mamica in platou! De la fosta mea iubita am invatat ca nu trebuie sa ma predau niciodata la jumatatea drumului!

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: