Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 decembrie 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 decembrie 2014Cum va decurge afara viata de cuplu intre Ionela si Teodor? Cum a reusit el sa isi supere iubita? Cat de bine se cunosc cuplurile si cum isi imagineaza ca va fi viata afara? Povesti frumoase de dragoste, aprige rivalitati si dezvaluiri ce va vor pune pe jar, de toate veti avea parte astazi, de la ora 12:00 si 14:00.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 decembrie 2014, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Ionela s-a straduit sa isi impresioneze iubitul, dar acesta, grabit fiind sa o imbratiseze nu a observat petalele aranjate in curte pentru el. Marian: „Elena ar trebui sa isi vada de problemele ei si sa nu se mai preocupe de relatia mea!”

Elena: „Am gresit in relatia cu Lucian, am fost prea autoritara!”

Nicolae vrea acasa, dar mama lui nu il lasa. Ea vrea sa ramana in casa pentru a-i gasi mireasa! Ce l-a facut sa nu isi mai doreasca sa ramana?
Maria a crezut ca fiul sau isi doreste eliminarea pentru ca este influentat.

Marian a incercat sa ii explice iubitei cum ar dori sa decurga relatia lor. El i-a cerut sa ia masuri in acest sens. Ea vrea sa fie femeie, el o percepe ca pe o copila? Este Cristiana prea imatura pentru Marian?
Cristiana: „Invat lucruri noi alaturi de Marian, dar trebuie sa aiba rabdare cu mine!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: