Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 februarie 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 februarie 2014Doi dintre concurenti au „incins” atmosfera in studioul radio din Casa MPFM in calitate de DJ. Descoperiti cine au fost cei doi protagonisti si cum s-au descurcat acestia ca si DJ, dar si ce noi conflicte au mai aparut intr-unul dintre cupluri si care a fost cauza acestora, astazi, de la ora 12:00! In timp ce unii isi aniverseaza iubirea, intre altii ies scantei! Descoperiti ce reprosuri a avut sa isi faca unul dintre cupluri, dar si ce a aprins flacara scandalului intre doi dintre concurenti, astazi, de la ora 14:00!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 februarie 2014, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Laurentiu si iubita lui au castigat sansa de a fi dj o ora pentru Radio MPFM. Sustinatorii i-au atentionat sa se fereasca de Andrei si Traian si i-au incurajat sa ramana in continuare in concurs. Ei au fost deranjati pentru ca doamna Iuliana a sfatuit-o pe Marianita sa-si ceara eliminarea.
Traian a fost gelos pe partenera lui cand au mers in oras sa-si aleaga rochii. El i-a reprosat iubitei ca a preferat sa asculte cuvintele lui Laur, in loc sa tina cont de sfaturile lui.

Intr-o discutie care a avut loc saptamana trecuta, Andrei i-a reprosat Oanei ca la la inceput, a incercat prin diferite metode sa-l cucereasca. O telespectatoare care a intrat in direct a criticat-o pe Oana, despre care a spus ca nu va face un cuplu in acest concurs.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: