Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 ianuarie

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 ianuarieIn emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 12:00,veti afla ce presupuneri au facut concurentii legate de nominalizari si eliminari, ce impresii au schimbat Maria si celalalte mame despre Stefania si Florin, de ce s-a suparat Florin pe Stefania, dar si ce nemultumiri a avut Stefania la adresa Cristinei!Astazi, de la ora 14:00, aflati ce critici a primit Florentina din partea unor concurenti, ce au discutat Lorena si Florentina despre nominalizarile facute la Gala, ce neintelegeri a avut Stefania cu Florin si Cristina, dar si ce impresii se schimba in taberele formate!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 ianuarie 2013, de la ora 12:00:Mamele si fetele au facut diverse presupuneri in legatura cu nominalizarile care au fost la ultima finala, cand Florentina a nominalizat doi dintre baietii care au un cuplu in casa. Acestea au constatat ca perechile formate nu mai scapa de emotiile eliminarilor. Florentina a tinut sa precizeze ca toti cei din casa au aceleasi drepturi si ca nu intelege de ce cuplurile ar trebui sa fie avantajate.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 ianuarie 2013, de la ora 14:00:Florin a compus o noua poezie pentru Stefania, dar este dezamagit de aceasta. El a aruncat biletelele pe care i le-a trimis Stefaniei timp de o saptamana. Dupa impartirea concurentilor in doua tabere, doamna Luminita sustine ca relatia dintre dumneaei si Florentina s-a schimbat.
Dragos a avut si el o atitudine vehementa cu privire la Florentina, afirmand ca aceasta are anumite planuri in emisiune.

Dupa ce Lorena l-a nominalizat pe Dragos, mama acestuia i-a inapoiat cadourile primite.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi?

Articole asemanatoare:

loading...

Lasa o parere

46 Comentarii

  1. dati_o afara pe baba aia blonda care are glasul ala pitiguiat de liliputanca,cand o aud imi vine sa ma arunc cu televizorul pe geam

  2. buna, sunt elena din rm valcea. sustin cuplul andreea si alin, fiti tari. lorena,maricel nu te merita, relatia vostra n-o sa reziste afara.poop doamna luminita

  3. Layla dumitrescu

    La Multi Ani Dragos!

  4. Dana intr-adevar ai dreptate in privinta Madalinei, care ii spune in fata lui Razvan ca ii miroase gura. Nesimtirea ei e invers proportionala cu frumusetea. Doamne cum pot incapea intr-o singura persoana atatea defecte. E sub orice critica!! Mai bine ramanea acasa si atunci cel putin cateva mii de persoane nu ar fi stiut niciodata ce ii poate capul. Asa s-a expus si si-a expus caracterul infect intregii tari si asta nu e deloc in avantajul ei.Dar foamea de bani atat a ei cat si a parintilor naturali si vitregi s-a vazut din convorbirea castigata la licitatie e enorma!

  5. S-A VAZUT CLAR SI DE ACEASTA DATA ,DACA MAI ERA NEVOIE CE SUFLET BUN ARE LORENA.ESTE UN OM MINUNAT.SE VEDE CLAR CA ARE CEI 7 ANI DEACASA,CUM SE SPUNE.FELICITARI LORENA.O SA-TI SUSTIN CUPLUL PINA LA FINAL. RUSINE SA LE FIE LUI DRAGOS,CORNELIA SI D-NA STEFANA.

  6. am urmarit cu mare placere aceasta emisiune si mia placut si am sustinut cuplul cornelia dragos crezand ca domnisoara cornelia il iubeste mult pe dragos dar nu este asa este falsa si nu stie cum e sa iubesti cu adevarat .lasa dragos o sa vina fete pentru tine pt ca esti frumos si puternik te pup si ai grija de tine si de mama ta iar corneliea nui mai da atentie pentru ca e falsa si nu te iubeste .va pup pe toti

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *