Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 ianuarie

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 ianuarieIn emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 12:00,veti afla ce presupuneri au facut concurentii legate de nominalizari si eliminari, ce impresii au schimbat Maria si celalalte mame despre Stefania si Florin, de ce s-a suparat Florin pe Stefania, dar si ce nemultumiri a avut Stefania la adresa Cristinei!Astazi, de la ora 14:00, aflati ce critici a primit Florentina din partea unor concurenti, ce au discutat Lorena si Florentina despre nominalizarile facute la Gala, ce neintelegeri a avut Stefania cu Florin si Cristina, dar si ce impresii se schimba in taberele formate!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 ianuarie 2013, de la ora 12:00:Mamele si fetele au facut diverse presupuneri in legatura cu nominalizarile care au fost la ultima finala, cand Florentina a nominalizat doi dintre baietii care au un cuplu in casa. Acestea au constatat ca perechile formate nu mai scapa de emotiile eliminarilor. Florentina a tinut sa precizeze ca toti cei din casa au aceleasi drepturi si ca nu intelege de ce cuplurile ar trebui sa fie avantajate.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 ianuarie 2013, de la ora 14:00:Florin a compus o noua poezie pentru Stefania, dar este dezamagit de aceasta. El a aruncat biletelele pe care i le-a trimis Stefaniei timp de o saptamana. Dupa impartirea concurentilor in doua tabere, doamna Luminita sustine ca relatia dintre dumneaei si Florentina s-a schimbat.
Dragos a avut si el o atitudine vehementa cu privire la Florentina, afirmand ca aceasta are anumite planuri in emisiune.

Dupa ce Lorena l-a nominalizat pe Dragos, mama acestuia i-a inapoiat cadourile primite.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi?

Articole asemanatoare: