Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 mai 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 mai 2016Ziua cu numarul 259 a sezonului cu numarul cinci n-a fost ferita de peripetii. Chipurile nebanuite ale concursului ies la suprafata. Mireasa Saptamanii se teme ca nu va ajunge in Marea Finala a sezonului 5! Ce strategii periculoase ar putea impiedica accederea ei in tabloul final? Cine i-ar putea sufla titlul de Mireasa Sezonului? Aflati astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00. Cat de indolenti sunt baietii? Cum se raspunde strategiilor rivale?

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 mai 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Disputele in care este implica Mihaela MPFM5 au lasat urme adanci in urmele ei, dar in ce masura se lasa iubita lui Constantin afectata de criticile rivalilor? Mihaela: „Multi isi baga unghia in gat pentru ca nu reusesc sa ma provoace. Cand vine vorba de mine in materiale, toti se activeaza!”

Concurentii au primit un advertisment ce nu lasa loc de interpretari. Reactiile nu au intarziat sa apara. Eduard: „Nu mai vin mesaje cum veneau inainte, totul a plecat de duminica pentru ca nu am vrut sa dam acele hartii!”

Emilia, sustinatoare: „In urma cu cinci am inceput sa urmaresc emisiunea si am sustinut anumite persoane. Eu neavand copiii mi-am dorit dintotdeauna si mi-a placut felul lor de a fi. Vreau ca intreaga mea avere sa le ramana lor dupa moartea mea. Averea consta in bunuri materiale pe care cei doi le vor mosteni. Este vorba despre doua apartamente si o casa. Am o singura pretentie: de sarbatori sa ne intalnim. Familiile lor stiu, am vorbit inainte cu ele. Cei doi de care este vorba sunt Catalin si Natasa.”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: