Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 martie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 martie 2016Conflict aprig intre Marius si Valentin. Aseara, cei doi baieti si-au aruncat cuvinte greu de reprodus. In cazul Natasei, sa fie oare valabil proverbul „vulpea cand n-ajunge la struguri zice ca sunt acri”? A 195-a a sezonul 5 s-a desfasurat sub semnul confruntarilor. Descoperiti astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00! Rivalitatile dintre concurente au crescut temperatura din bucatarie! Dulci surprize au crescut puterea iubirii! Ieri, o prietenia legata de odinioara s-a destramat intr-o explozie de reprosuri! Amorezii fac pasi decisivi pe drumul iubirii!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 martie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: La ceas de seara, dragostea capata puteri nebanuite! In gluma, Ionut a cerut-o pe Loredana de sotie! Oare ce ganduri se ascund in spatele tachinarilor amoroase dintre cei doi?

Pe zi ce trece, privirile lui Ciprian se indreapta tot mai des spre Denisa. De la venirea in cadrul showului matrimonial concurentul si-a incercat de multe ori norocul pe calea iubirii. Insa, balanta fortunei nu s-a inclinat in favoarea lui. Gesturile de cuceritor ale lui au indepartat fetele in loc sa le apropie!

Florin: „Eu si Marius o vom elimina pe Natasa din competitie! In 2-3 zile va pleca! Cand am spus ca Natasa e plina de rautate si are nevoie de un psiholog nu am spus-o din rautate.” Marius: „Natasa a spus ca are demnitate daca e asa de ce ma lasat sa-i pun mana pe colo, pe colo?”

Fratele lui Florin a intrat in direct: „Natasa este o fata foarte inteligenta dar foarte colerica. Daca mama ei a ales sa ne jigneasca, noi astia cresuti in centre de plasament nu jignim pe nimeni. Daca fratele meu a ales sa fie cu Alexandra, inseamna ca stie ce face. Nu toata lumea trebuie sa fie de acord cu alegerea lui.”

Luiza: „Cum de este Liliana experta in relatii avand in vedere esecurile din trecut?”

Catalin: „Spre deosebire de Florin, banii nu sunt scopul meu in viata!”

Momente din emisiune:

Ionut a cerut mana Loredanei!

Dragostea se transforma in discordie!

Tudor: ”M-am simțit jignit și trădat în ultimul hal de Cristina și de Liliana”

Tatiana i-a dezvăluit lui Alexandru detalii din trecutul ei amoros.

Cătălin: ”Spre deosebire de Florin, banii nu sunt scopul meu în viață.”

sursa: youtube com

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: