Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 martie

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 martieUrmariti Mireasa Pentru Fiul Meu astazi, incepand cu ora 12:00 sa aflati care este adevarul in privinta afirmatiilor facute de Steliana: inca il mai iubeste pe fostul ei iubit sau este indragostita de Dragos? Care au fost reactiile lui Dragos, dar si ale celorlalti concurenti in urma afirmatiilor facute de Steliana la Gala Saptamanii? Astazi, de la ora 14:00, aflati ce impresii au schimbat baietii despre dezvaluirile Stelianei, ce a discutat George cu Lorena despre fosta lui iubita, care au fost reactiile concurentilor in urma interventiei lui Maricel de la Gala, dar si ce farse isi mai fac mamele, fetele si baietii!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 martie 2013, de la ora 12:00 si ora 14:00:Marturisirile pe care le-a facut Steliana lui Dragos au starnit ample controverse in randul baietilor. Acesta este convins ca la el s-a referit Steliana cand a spus ca iubeste un baiat. Baietii sunt contrariati de multiplele oscilatii sentimentale ale Stelianei pe parcursul competitiei.

Steliana: „Andrei se astepta ca eu sa recunosc ca sunt indragostita de el.” Razvan: „Ma bucur ca Steliana a inteles ca nu o plac.”

Dragos si Victor au presupus ca urmatoarea „victima” a acesteia va fi Cosmin. In interviul dat la finala saptamanii trecute, Maricel a spus ca il considera pe George net inferior lui, ceea ce a facut-o pe Lorena sa afirme ca acesta a venit in platou cu un aer de superioritate.
Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: