Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 noiembrie 2013

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 noiembrie 2013In emisiunea de astazi, 18.11.2013, de la ora 12:00, vom afla cum s-au acomodat concurentii in noua Casa in care abia au pasit? Cum au perceput Diana si Cristina eliminarea Claudiei din competitie? Ce au avut de spus cei trei concurenti care au parasit competitia? Ce sfaturi au pentru cei care au ramas in casa? In partea a doua a emisiunii, cea de la ora 14:00, veti afla ce a afirmat Diana despre Robert, dar si constantina despre una dintre mame.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 noiembrie 2013, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Iulia l-a acuzat pe Alin si pe mama lui ca s-au imprieteni cu cei mai votati concurenti, pentru a nu fi eliminati din competitie. Ea a mai spus ca acesta nu va forma niciodata un cuplu cu Oana. Si Daniela a acuzat-o pe Iulia ca si-a dorit sa formeze un cuplu cu fiul sau pentru a nu fi eliminata din concurs.

Gabi a dat un interviu la iesirea din casa si a spus ca nu crede in trainicia prieteniei din Andrei si Sorin.

Rezumat ora 14:00:

Constantina a sustinut ca ar fi auzit-o pe Iuliana cand a spus ca o s-o nominalizeze pe Iulia, daca nu va face un cuplu. Andreea i-a reprosat Oanei ca incearca sa o imite.

Diana: „Robert are la cine sa se gandeasca. Nu imi plac barbatii care joaca la doua capete.” Iuliana si Traian si-au cerut scuze fata de Andrei pentru afirmatiile facute in trecut la adresa lui.

Andrei a aflat ca s-au facut aliante in afara competitiei, impotriva lui si a Cristinei.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: