Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 noiembrie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 noiembrie 2015Deznodamantul celei mai recente runde de nominalizari a provocat un adevarat uragan de reprosuri in a 74-a zi de concurs, insa totul a fost dat uitarii cand concurentii MPFM5 l-au vazut pe Eduard la capatul puterilor, iar pe iubita lui aproape ingrozita de starea partenerului. In jur de 4:15 Emilia a lasat orice prudenta la o parte si si-a descarcat amarul inimii. Soapte de iubire preschimbate in reprosuri necrutatoare. De la dragoste la razbunare in cursa de eliminare. Actiunile lui Emanuel a provocat un nou val de reprosuri. Amenintari grave si cuvinte grele in casa baietilor sezonului 5? Descoperiti astazi, de la ora 11:15 si 14:00!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 noiembrie 2015, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Emanuel a sustinut ca nu a dorit sa mearga in casa fetelor deoarece ii era rau. Stefan: „Se plangea ca-i este rau cu zambetul pe buze!”

Emanuel: „Desi Lavinia vrea sa se inteleaga bine cu toti, multe persoane au ceva de impartit cu ea! Eu sunt altfel, de fiecare data o sa pun pe altcineva la nominalziari.”

Liliana: „Mie nu-mi place Tudor pentru ca este arogant, cu nasul pe sus si fitos, iar Crina nu poate sa duca o fraza de la cap la coada!” Crina: „Liliana nu are suflet, ea este cea care-i priveste pe cei din jur cu nasul pe sus!”

Adriana: „Lavinia va incerca intotdeauna sa influenteze un grup cat mai mare de persoane. Ma doare ca Emilia s-a apropiat atat de repede de ea!”

Mihaela a continuat sa isi exprime nemultumirile legate de lipsa de curatenie!

Nominalizarea lui Tudor a indignat-o pe Florentina, dar si pe prietenele ei. Liliana: „Tudor s-a apropiat de Florentina doar pentru a primi cadouri din partea sustinatorilor.” Luiza: „Cristina ne-a jignit pe mine si pe fiul meu in repetate randuri.” Prietenele Cristinei au jurat razbunare impotriva celor ce le-au nominalizat amica!

Cosmin: „Alexandru era foarte nervos! Daca nu-l opream, se ajungea la violente! Noi, ceilalti baieti, trebuie sa ne calculam cuvintele pentru a nu-l enerva!” Emanuel: „Alexandru nu are pic de respect fata de varsta mea! Daca lui i se reproseaza ceva, se enerveaza imediat!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: