Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 octombrie 2013

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 octombrie 2013De la ora 12:00, vom afla care este motivul pentru care Oana este criticata de mai multe fete, cu cine va forma Andrei un cuplu? Denisa sau Vanessa? De la cine a primit flori Corina?

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 octombrie 2013, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat aici:
Andrei a recunoscut ca nu va forma niciodata un cuplu cu Denisa si nici cu Vanessa nu se stie daca va fi ceva. Dupa cum a dat de inteles, Andrei regreta afirmatia facuta, cum ca i-ar place Vanessa, pentru ca nu este sigur de nimic.
Aceasta i-a trimis o scrisoare lui Andrei prin care i-a transmis ca nu a fost inteleasa corect.

Corina a primit de la sustinatori flori si un mesaj prin care o incurajeaza sa formeze un cuplu cu Traian. Mai multe fete au criticat atitudinea Oanei fata de ele. Andreea: „De cand a fost protejata, Oana a devenit aroganta!”

Rezumat emisiunea de la ora 14:00:

Ioana a primit o scrisoare de la cele mai bune prietene ale ei din Bruxelles care au incurajat-o, dar au si sfatuit-o sa fie mai vesela.
Cristina: „M-am despartit definitiv de Gabi. In timp se va vedea cine este mai prefacut.” Grigore a simtit ca iubita lui nu-i acorda suficienta atentie, in schimb ea a avut impresia ca el este influentat de baieti. Andrei: „Eu o vad nefericita pe Mariana!

Andreea a primit un telefon de la Alexandra, verisoara ei, care i-a transmis un mesaj din partea familiei cerandu-i sa ramana in competitie.
Edith i-a povestit lui George despre experientele ei de viata. Ea s-a simtit marginalizata de mama vitrega si a spus: „Nu vreau ca ai mei copii sa creasca fara mama sau fara tata!”

Pentru mai mult din emisiune, urmariti pagina de facebook:
http://www.facebook.com/MireasaPentruFiulMeu.org
Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: