Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 august 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 august 2015In emisiunea de azi de la ora 11:15 si 14:00 descoperiti subiecte de ultima ora! Ce s-a intamplat intre Elly si Cristian, de ce nu se inteleg cei doi? Cum si-a ranit concurenta iubitul? Ce discutii aprinse au fost intre concurentii mpfm4 despre voturi si sustinatori? In ce stadiu sunt pregatirile pentru nunta! Cine si-a ales cea mai frumoasa verigheta? Unde este Carmen? De ce nu mai este de gasit?

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 august 2015, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Astazi, Ionela si Teodor MPFM 4, cel mai longeviv cuplu din concurs, aniverseaza 11 luni de relatie! Elly a fost demoralizata pentru ca nu a reusea sa invete pasii de dans. Un simplu gest a fost deajuns si Elly si-a ranit iubitul.

Ionela: „Andrada este deranjata ca eu si Teodor am ramas in competitie, iar ea si Cristi au fost eliminati!” Andrada: „Teodor a spus ca doamna Maria si Nicolae au stat mereu la pomana, dar cine face asta acum?! Cristianei si lui Marian le-a fost mereu teama ca isi vor pierde locul, de aceea au aliminat-o pe Catalina! Cristiana este duplicitara! Afiseaza o fata, dar este cu totul altfel!”

Concluzia lui Danut: chiar daca el si Carmen se aflau in concurs si formau un cuplu, tot ar fi fost eliminati de ceilalti.

La Finala Saptamanii trecute au sosit dovezi cutremuratoare din trecutul lui Carmen. In aceeasi zi a fost eliminata. Luni a revenit in platou pentru a clarifica situatia cu cea care a trimis dezvaluirile. La finalul emisiunii concurenta a plecat fara sa spuna vreo vorba. Ieri, imediat dupa emisiunea de dupa-amiaza, o echipa mpfm a pornit in cautarea concurentei. Pana sa ajunga acasa la Carmen, echipa mpfm a luat pulsul satului pentru a afla cat mai multe opinii referitoare la fosta concurenta. Satenii din localitatea natala a lui Carmen il condamna pe Danut pentru despartirea lor! Danut este convins ca relatia a fost afectata de cumplitul eveniment in care bunicul ei a fost implicat!

Bunica lui Carmen acuza: „Concurentii trebuiau sa le elimine pe Ionela sau pe Simona, nu pe nepoata mea! Carmen este la Bucuresti la matusa ei!”

Simona: „Danut s-a folosit de Carmen! A format un cuplu cu ea doar dupa interventia sustinatorilor!”

Danut: „Este invidioasa pe mine pentru ca nu am format un cuplu cu ea!”

Roxana: „Danut a format un cuplu cu Carmen pentru ca ea era protejata!”

Mena, matusa: „Carmen a fost eliminata pentru ca, in Marea Finala, Danut sa stea cu Simona la brat!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: