Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 decembrie 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 decembrie 2014Au inceput pregatirile pentru sarbatorile de iarna. Primul pas, sacrificarea porcului. De ce au refuzat anumite fete sa participe la activitatea organizata de Alina Nartea? Astazi si noi vom pastra traditia, de aceea, in ograda noastra va fi sacrificat porcul. Voie buna, dar si subiecte interesante va asteapta de la ora 12:00 si 14:00.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 decembrie 2014, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Este Madalina fata care va domoli temperamentul vulcanic al lui Catalin? Conflictele dintre Anisoara si Ionela nu s-au incheiat. Cum va decurge in viitor relatia dintre ele? Si-a schimbat Teodor comportamentul fata de mama lui de cand formeaza un cuplu?

Fetele il acuza pe Danut ca este insensibil si o critica prea dur pe iubita lui. Carmen il avertizeaza pe iubitul ei: „Fiecare pasare pe limba ei piere! Danut a gresit de multe ori, apoi a promis ca se indreapta, dar nu si-a respectat cuvantul!” In pauza publicitara, Carmen a plans in urma criticilor iubitului ei. A fost Danut lipsit de respect fata de iubita lui sau a incercat sa o ajute prin criticile aduse?

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: