Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 ianuarie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 ianuarie 2015Urmariti emisiunea de astazi de la ora 12:00, alaturi de Andreea Mantea, iar de la 14:00 alaturi de Mirela Boureanu Vaida. Ce mesaj i-a transmis Danut lui Carmen cu ajutorul sapunului? Cum s-au descurcat concurentii ce au mers la cumparaturi? Au cumparat tot sau au depasit bugetul? Ce sfaturi si recomandari a primit Cristiana in timpul orei petrecute pe internet? De ce i-a cerut aceasta surorii sale sa ii inchida contul de facebook?

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 ianuarie 2015, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Teodor si Ionela aniverseaza astazi patru luni de relatie! Bugetul de cumparaturi a fost depasit! Cum se vor descurca in aceasta saptamana? Cristiana si Marian, din nou impreuna. A fost interventia surorii decisiva pentru impacarea lor? Cristiana, despre ora petrecuta pe internet: „Am vazut multe lucruri care m-au facut sa deschid ochii mai bine!”

Cristian intentiona sa pretinda ca este ruda unui concurent si sa intervina telefonic in emisiune. Baietii au fost invidiosi pe el ca are posibilitatea timp de 17 ore sa isi indeplineasca orice dorinta fara sa fie filmat, dar l-au sfatuit sa profite de acest timp in care nu este filmat si nu are microfoane. Parere generala in randul fetelor: 99% dintre baieti inseala. Danut i-a trimis lui Carmen o declaratie de dragoste inmiresmata!

Parcursul Elenei in competitie s-a confundat cu relatia zbuciumata dintre ea si Lucian. Ea a realizat cu adevarat ce simte pentru el abia dupa ce el a parasit concursul. Sfatul lui Lucian pentru Danut: „Daca are sentimente pentru Carmen, sa lupte!” Marian s-a aratat extrem de afectat dupa ce a auzit o discutie purtata de Cristiana si Elena. In timp ce Elly si Cristian se bucurau de cele 17 ore in afara casei, mamele faceau presupuneri legate de relatia lor.

La intrebarea lansata astazi: „Majoritatea fetelor din competitie sunt de acord cu infidelitatea partenerului! Aprobati punctul lor de vedere?”, raspunsul a fost Nu 55,4%, iar DA 44,6%.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: